نقد و بررسی

راهنمای خرید بهترین گوشی تا ۷ میلیون تومان

گوشی‌های موبایل در دسته میان‌رده، از این جهت که در بازه قیمتی مناسبی قرار دارند اخیرا مورد استقبال کاربران ایرانی قرار گرفته و سهم زیادی از بازار جهانی را به خود اختصاص داده است. شرکت‌های ساخت این گوشی‌های خوش‌قیمت و پرفروش نیز همه آنچه که دارند را در گوشی‌های خود به کار می‌برند تا کاربران هم رضایت خاطر بیشتری از خریدشان داشته باشند. در ادامه این مقاله به معرفی بهترین گوشی‌ موبایل که با قیمت ۷ میلیون تومان بسیار خوش درخشیده و بهترین ویژگی‌ها را ارائه می‌دهند، می‌پردازیم.

 

گوشی سامسونگ ای ۳۲

گوشی سامسونگ A32 نسل قدیمی و مختص به سال گذشته گوشی‌های خانواده A سامسونگ است. در رابطه با کیفیت ساخت بدنه، ای ۳۲ علاوه بر اینکه به اصطلاح خوش‌دست است، لمس آن هم حس خوبی را القا می‌کند. سامسونگ برای پایین نگه داشتن قیمت A32 5G، صفحه نمایش را فدای تکنولوژی ۵G کرده و برخلاف نسخه ۴G ای ۳۲، خبری از نمایشگر عالی سوپر آمولد در نسخه ۵G نیست. با این حال ما هرئو گوشی را پیشنهاد می کنیم.

سامسونگ در بخش نرم افزار و رابط کاربری این گوشی، از به روز‌ترین ترکیب موجود بهرد برده و A32  را با اندروید ۱۱ و پوسته One UI 3.1‌ روانه بازار کرده است. نسخه ۵جی با استفاده از تراشه Dimensity 720 5G با معماری ۷ نانومتری در قسمت پردازنده و تراشه Mali-G57  در پردازنده گرافیکی، این تکنولوژی را کسب کرده است. نسخه ۴جی اما از پردازنده مدیاتک هلیو جی ۸۰ بهره برده است که عملکرد مشابهی دارد.

باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری از جنس لیتیوم یونی در A32 با استفاده نسبتا بالا مثل بازی، عکاسی، یوتوب گردی و … می‌تواند بدون شارژ تقریبا تا یک روز دوام بیاورد. اما نکته منفی باتری، سرعت شارژ این باتری است که از شارژ ۱۵ وات استفاده می‌کند.

پنل دوربین ای ۳۲ هم از آن بخش‌هایی است که سامسونگ برای بهره بردن از تکنولوژی ۵G دست به تغییر آن زده است. در نسخه ۵جی از یک لنز ۴۸ مگاپیکسلی به جای لنز ۶۴ مگاپیکسلی بکار رفته در A32 4G استفاده شده که به عنوان لنز اصلی تنها تفاوت عمده در پنل دوربین است.

 

گوشی شیائومی نوت ۱۱ اس

شیائومی در گوشی ۷ میلیون تموانی ردمی نوت اس سنگ تمام گذاشته و نرخ نوسازی تصویر ۹۰ هرتزی را برای نمایشگر آن درنظر گرفته است. پنل نمایشگر این گوشی شیائومی از نوع AMOLED است. نمایشگری با اندازه ۶.۴۳ اینچ و رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل با تراکم پیکسلی ۴۰۹ پیکسل در اینچ، که نسبت تصویر ۲۰:۹ را ارائه می‌دهد. در قسمت پردازنده نوت ۱۱ اس، تراشه‌ای با معماری ۱۲ نانومتری از شرکت مدیاتک با نام تجاری Helio G96 قرار گرفته است.

حافظه داخلی این گوشی‌ شیائومی در مدل‌های ۶۴ گیگابایت با ۶ گیگابایت رم، ۱۲۸ گیگابایت با ۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت با ۸ گیگابایت رم در دست کاربر قرار می‌گیرد. درنتیجه استفاده از سخت‌افزار نسبتا خوب در کنار مقدار مناسب رم، باعث شده گوشی به خوبی از پس کارهای گرافیکی یا بازی‌های سنگین برآید. گوشی ردمی نوت ۱۱ اس به طور پیش‌فرض به اندروید ۱۱ و رابط کاربری MIUI 13.0 مجهز شده‌ است.

پنل دوربین ردمی نوت ۱۱ اس با آرایش ۴تایی جذابی از لنزها در قاب پشتی گوشی قرار گرفته است. لنز دوربین اصلی با وضوح ۱۰۸ مگاپیکسلی در این گوشی ، همان چیزی است که این سری از میان‌رده شیائومی را در نوع خود بی‌نظیر می‌کند.

Redmi Note 11s از یک باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت استفاده کرده است. این باتری در استفاده‌های معمولی رو به زیاد تا یک روز کامل شارژدهی دارد. آداپتور ۳۳ واتی ۶۰ درصد از باتری را در ۳۰ دقیقه و ۱۰۰ درصد آن را در ۶۰ دقیقه پر می‌کند.

 

سامسونگ ام ۳۲

گلکسی M32 یکی از خوش قیمت‌ترین گوشی میان رده سامسونگ است که از جنس پلاستیک ساخته شده و به روی قاب پشتی الگویی شبیه به گلکسی M52 دارد. این محصول در نسخه جهانی ۱۸۰ گرمی و ضخامتی ۸.۴ میلی متری دارد تا بتوانیم ارگونومی آن را مناسب ارزیابی کنیم.

به روی قاب جلویی این گوشی نمایشگری ۶.۴ اینچی دیده می‌شود که حدود ۸۴ درصد از فضای روبرویی را به خود اختصاص داده و رزولوشن FHD+ و تراکم پیکسلی ۴۱۱ از دیگر مشخصات آن هستند. این پنل از نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی نیز پشتیبانی می‌کند که نکته بسیار مثبتی به حساب می‌آید. کیفیت این نمایشگر با توجه به بازه قیمتی بسیار عالی است و قطعا می‌توانیم بخش صفحه نمایش را یکی از نقاط قوت اصلی گلکسی M32 در نظر بگیریم.

این کهکشانی قدرت مورد نیاز خود را از تراشه ۱۲ نانومتری هلیو G80 تأمین می‌کند. قدرت این تراشه تا حد بسیار زیادی شبیه به اسنپدراگون ۶۶۲ است و این یعنی گلکسی M32 به خوبی می‌تواند از پس کارهای روزمره بربیاید و همچنین شما می‌توانید با آن بازی‌های سنگین را هم در حالت گرافیکی متوسط و پایین بدون مشکل اجرا کنید.

سامسونگ با وجود قیمت نه چندان زیاد این کهکشانی برای آن چهار دوربین به روی قاب پشتی در نظر گرفته است. دوربین اصلی سنسوری ۶۴ مگاپیکسلی دارد و سه سنسور فوق عریض، ماکرو و عمق میدان با سنسورهای ۸، ۲ و ۲ مگاپیکسلی آن را همراهی می‌کنند. دوربین سلفی هم سنسوری ۲۰ مگاپیکسلی دارد و درون ناچ قطره‌ای بالای نمایشگر قرار گرفته است.

گلکسی M32 یک باتری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت دارد که می‌تواند در صورت داشتن استفاده معمول حدود ۱.۵ روز شارژ دهی کند که عددی خوب و رضایت بخش به حساب می‌آید. همچنین فناوری شارژ سریع ۲۵ واتی باعث می‌شود این گوشی در مدت زمان معقولی فول شارژ شود. از مشخصات اصلی دیگر این کهکشانی می‌توان به پشتیبانی از کارت حافظه جانبی، حسگر اثر انگشت یکپارچه با دکمه پاور و رابط کاربری One UI 3.1 بر پایه اندروید ۱۱ اشاره کرد.

 

گوشی شیائومی پوکو ام ۴ پرو

گوشی پوکو M4 Pro 4G تا حد زیادی شبیه به ردمی نوت ۱۱ است. در طراحی این محصول به وضوح ژن‌های برند پوکو و فریم بزرگ و مستطیلی شکل دوربین دیده می‌شود. نمایشگر قدرتمند  AMOLED گوشی پوکو M4  پرو از نقاط قوت این گوشی است. صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل را ارائه می دهد. این صفحه نمایش با پشتیبانی از DCI-P3 رنگ‌های واقعی را به نمایش می‌گذارد.

در قسمت پردازنده پوکو ایکس ۴ پرو، تراشه ۱۲ نانومتری مدیاتک هلیو G96، قرار گرفته است. سرعت این پردازنده در اجرای برنامه‌ها، بازی‌ها و قابلیت های پردازش تصاویر قابل قبول است و به خوبی از پس اجرای بازی‌ Call of Duty  با فریم ریت و گرافیک متوسط برمی‌آید. پوکو M4 پرو با اندروید ۱۱ همراه با رابط کاربری MIUI 13 عرضه می‌شود، که قطعاً اندروید ۱۲ را دریافت می‌کند.

دوربین اصلی این میان‌رده شیائومی از سنسوری ۶۴ مگاپیکسلی مدل OmniVision OV64b40 بهره می‌برد. این سنسور با داشتن اندازه پیکسل ۰.۷ میکرونی و اندازه ۱/۲ اینچی در پشت لنزی ۲۶ میلی متری با دیافراگم f/1.8 قرار گرفته و از فوکوس خودکار تشخیص فاز پشتیبانی می‌کند.

گوشی موبایل ام ۴ پرو با بهره‌مندی از یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی قادر است با استفاده عادی تا یک روز دوام بیاورد و نیازی به شارژر نداشته باشد. در صورت فعال کردن قابلیت Battery sarver نیز می‌توان تا دو روز با استفاده بهینه، از این گوشی موبایل شیائومی استفاده کرد. از دیگر ویژگی‌های خوب گوشی پوکوM4 Pro  شیائومی، قابلیت شارژ ۶۷ واتی است که تبدیل به امضای شیائومی شده است.

نازنین قیاسی

من نازنین قیاسی هستم، فارغ التحصیل ارشد بیوتکنولوژی از دانشگاه تهران که از نوجوانی به کتاب‌خوانی و نوشتن داستان‌های کوتاه علاقه داشتم. احتمالا راحت‌ترین کار در این دنیا برایم نوشتن است به همین دلیل سال‌های زیادی است که در زمینه ترجمه متون انگلیسی و تولید محتوای سئو فعالیت دارم. از دیگر علاقه‌مندی‌هایم تماشای فیلم و انیمه است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا