از اواسط سال 2019 و به دنبال تیره شدن روابط آمریکا و چین، شرکت گوگل استفاده از سیستم عامل و سرویس های وابسته به خود را برای برند هوآوی ممنوع اعلام کرد. لازم به ذکر است این تحریم ها شامل نسخه اوپن سورس اندروید نمی شود و شرکت هوآوی می تواند به صورت رایگان از آن استفاده کند.
به همین دلیل گوشی های جدید تولید شده توسط هوآوی، مجهز به سیستم عامل اندروید ولی فاقد سرویس های گوگل مانند گوگل پلی، جیمیل و … هستند که این تغییرات باعث نگرانی بسیاری از کاربران شده است. در این مطلب تصمیم داریم به طور کلی روند استفاده از برنامه ها در گوشی های جدید هوآوی را بررسی کرده و راه حل مناسبی برای استفاده از سرویس های گوگل پیشنهاد دهیم.
اپ گالری هوآوی (AppGallery)
اپ گالری هوآوی به صورت پیشفرض و به عنوان جانشینی برای گوگل پلی، بر روی گوشی های ساخت این برند نصب می باشد. کاربران برای استفاده از اپ گالری باید یک حساب کاربری هوآوی (Huawei ID) بسازند. برای اینکار می توان از طریق خود AppGallery اقدام کرد. باید به این نکته توجه داشت که کشور ایران در لیست کشورهای این سرویس وجود ندارد و کاربر باید کشور دیگری را انتخاب کرده و به جای شماره موبایل از طریق ایمیل ثبت نام خود را تکمیل کند. بسیاری از اپلیکیشن های مورد نیاز کاربران در AppGallery هوآوی موجود است که از آن جمله می توان به Tiktok، Pinterest، Office، Spotify، Wechat، Telegram، Snapchat اشاره کرد.
دسترسی به سرویس های گوگل و اپلیکیشن های دیگر
برای دسترسی به اپلیکیشن هایی که در اپ گالری هوآوی وجود ندارند می توان از فروشگاه های دیگر مانند کافه بازار، ایران اپس، مایکت، Amazon Appstore و APKPure استفاده کرد. با این روش به راحتی قادر به نصب برنامه هایی مانند Gboard، Google Maps، Google Chrome و بسیاری دیگر خواهید بود. با این حال امکان نصب Gmail، Google Play Service و Google Drive را روی گوشی خود نخواهید داشت که برای استفاده از Gmail نسخه تحت وب آن را پیشنهاد می دهیم. توجه داشته باشید برای انجام بازی هایی مانند Clash Of Clans که نیازمند اکانت گوگل می باشند، میتوان با توجه به بازی مورد نظر از اکانت سوپرسل یا فیسبوک استفاده کرد. همچنین طبق آخرین خبرهای رسیده، هوآوی از پلتفرم اختصاصی بازی خود با نام Huawei Game Center نیز رونمایی کرده که احتمال می رود بتوان بوسیله آن در آینده ای نزدیک محدودیت های مربوط به بازی ها را پشت سر گذاشت.
جمع بندی
مقالات زیادی در اینترنت وجود دارد که با نصب یک برنامه مانند Chat Partner یا Google installer می توان از خدمات گوگل استفاده کرد که به دلیل عدم تجربه شخصی و همچنین منسوخ شدن برخی از این روشها اشاره ای به آنها نکردیم. همچنین منابع و روش های دیگری مانند microG Project موجود است که دسترسی به سرویس های گوگل را از طریق روش های تخصصی تر امکان پذیر می کند که این امر هم نیازمند وجود تجربه و تخصص در فرد اجرا کننده می باشد. بنابراین پیشنهاد آوند موبایل در این مقطع زمانی استفاده از دیگر اپ استورهای موجود و یا نسخه تحت وب اپلیکیشن های مورد نظر می باشد تا به محض اطلاع از روشهای کاربردی و موفق، در بروزرسانی های بعدی همین مطلب، اطلاعات جامع تری در اختیار شما همراهان عزیز قرار دهد. همچنین شما عزیزان می توانید در بخش نظرات، تجربیات شخصی خود را در این زمینه با آوند موبایل و دیگر همراهان سایت در میان بگذارید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.