در بازار گوشیهای هوشمند میانرده ارزانقیمت، دو گوشی Galaxy A25 و Galaxy A34 سامسونگ جزو گزینههای خوشساخت و ارزشمندی محسوب میشود که کاربران میتوانند خریداری کنند. در حال حاضر نسخه ۲۵۶/۸ گیگابایتی Galaxy A25 و Galaxy A34 با قیمت حدودی ۱۰ میلیون و نیم و ۱۱ میلیون و نیم به فروش میرسد.
گلکسی A25 سامسونگ به تازگی معرفی شده است و قرار است جانشین مدل Galaxy A24 شود. از طرف دیگر قیمت گوشی سامسونگ گلکسی A34 ارزش خرید باعث شده است تا بسیاری از خریداران بین این گزینه و A34 دچار تردید شوند. در این مقاله این دو گوشی را از جنبههای مختلف با یکدیگر مقایسه میکنیم تا ببینیم کدام یک ارزش خرید بالاتری را ارائه میدهد.
مقایسه طراحی Galaxy A25 و Galaxy A34
اگرچه در طراحی هر دو گوشی از زبان طراحی سری گلکسی اس ۲۳ سامسونگ الهام گرفته شده است، اما به طور کلی، گلکسی A34 سامسونگ طراحی جذابتری را ارائه میدهد. پنل پشتی و فریم میانی در هر دو گوشی از پلاستیک با کیفیت ساخته شده است. از نظر وزنی دو گوشی تقریبا یکسان هستند و از نظر ابعادی نیز تفاوت بین دو گوشی ناچیز است.
عمده تفاوت در طراحی دو گوشی به حاشیههای باریکتر نمایشگر در سامسونگ Galaxy A34 و پشتیبانی از استاندارد IP67 در این گوشی بازمیگردد. این استاندارد حاکی از آن است که گلکسی A34 میتواند تا ۳۰ دقیقه در عمق ۱ متری آب دوام بیاورد. از سوی دیگر، پنل پشتی گلکسی A25 دارا یک طرح چهارخانه ریز است که در کنار پوشش رنگی گرادینتی، جلوه خاصی به گوشی داده است.
بنابراین، اگر قابلیت ضدآب بودن و حاشیههای اطراف نمایشگر برایتان اهمیت دارد، خرید گلکسی A34 انتخاب بهتری است.
مقایسه نمایشگر گلکسی A25 و A34
سامسونگ در گوشی Galaxy A25 از یک نمایشگر ۶.۵ اینچی با پنل سوپر امولد و وضوح ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسلی استفاده کرده است. این نمایشگر از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیت پشتیبانی میکند و در مجموع عملکرد بسیار خوبی دارد. در نقطه مقابل، یک نمایشگر مشابه اما با ابعاد کمی بزرگتر ۶.۶ اینچی مواجه هستیم.
هر دو نمایشگر از یک ناچ قطرهای در قسمت بالایی برخوردارند که دوربین جلو در آن تعبیه شده است. تفاوت اصلی بین دو نمایشگر مربوط به شیشه گوریلا گلس ۵ است که از نمایشگر گلکسی A34 محافظت میکند. به طور کلی هر دو نمایشگر در سطح قیمتی خود عالی عمل میکنند.
مقایسه سختافزار پردازشی
Galaxy A25 به چیپست اکسینوس ۱۲۸۰ سامسونگ مجهز است. پردازنده هشت هستهای این چیپست و تراشه گرافیکی Mali-G68 برای استفاده روزمره شامل گشت و گذار در شبکههای اجتماعی، استریم ویدیوهای با کیفیت و کمی بازی کاملا مناسب است. به خصوص اگر نسخه ۲۵۶/۸ گیگابایتی این گوشی را تهیه کنید و خیلی اهل بازی نباشید، احتمالا نیازهای شما را برآورده میکند.
در مقابل، سامسونگ در گوشی Galaxy A34 از چیپست کمی قدیمیتر اما رایج دایمنسیتی ۱۰۸۰ مدیاتک استفاده کرده است. این چیپست نیز مانند اکثر چیپستهای امروزی از یک پردازنده هشت هستهای بهره میبرد و تراشه گرافیکی Mali-G68 MC4 آن توانمندی مناسبی برای اجرای اکثر بازیها با تنظیمات گرافیکی متوسط را ارائه میدهد.
از نظر عملکردی، این چیپست نیز کاملا نیازهای کاربر برای استفاده روزمره را تامین میکند. هیچکدام از دو چیپست گیمینگ محور نیستند و نمیتوان انتظار داشت تمام بازیها را با گرافیک متوسط یا حداکثر اجرا کنند. اما به طور کلی، عملکرد چیپست دایمنسیتی ۱۰۸۰ کمی بهتر از اکسینوس ۱۲۸۰ است، اما در استفاده عادی این تفاوت اصلا محسوس نیست.
مقایسه دوربین
گلکسی A34 سامسونگ از یک سیستم دوربین سه تایی شامل دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی با لنز واید، قابلیت PDAF و لرزشگیر اپتیکال، دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و دوربین ماکروی ۵ مگاپیکسلی بهره میبرد. این گوشی قابلیت فیلمبرداری با حداکثر رزولوشن ۴K و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه را ارائه میکند. همچنین امکان فیلمبرداری صحنه آهسته با وضوح ۷۲۰p و نرخ ۴۸۰ فریم بر ثانیه میسر است.
در مقابل، گلکسی A25 نیز به یک سیستم دوربین سه تایی شامل دوربین اصلی ۵۰ مگاپیسکلی با لنز واید، قابلیت PDAF و لرزشگیر اپتیکال، دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و دوربین ماکروی ۲ مگاپیکسلی مجهز است. این گوشی قابلیت فیلمبرداری ۴K با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه را فراهم میکند و هنگام فیلمبرداری از لرزشگیر هیبریدی EIS بهره میبرد.
به طور کلی گلکسی آ ۳۴ پکیج کاملتری را ارائه میدهد و با استفاده از سیستم دوربین این گوشی میتوانید تجربه بهتری را کسب کنید. علاقهمندان سلفی نیز در گلکسی آ ۲۵ به یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی با لنز واید و قابلیت فیلمبرداری ۱۰۸۰p با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه دسترسی دارند. در مقابل، گلکسی A34 یک دوربین تقریبا مشابه اما با امکان فیلمبرداری ۴K با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه را فراهم میکند.
عملکرد دوربین سلفی در دو گوشی تقریبا مشابه است اما به طور کلی گلکسی A34 کمی بهتر محسوب میشود.
شارژدهی باتری
هر دو گوشی به یک باتری ۵۰۰۰ میلیمتری مجهز شدهاند و از قابلیت شارژ سریع ۲۵ واتی نیز پشتیبانی میکنند. اما از نظر شارژدهی، گلکسی A34 وضعیت کمی بهتری دارد. به طور کلی، با استفاده معمول، باتری هر دو گوشی میتواند تا دو روز شارژدهی داشته باشد که عالی است.
همانطور که انتظار میرود، سرعت شارژ هر دو گوشی نیز کاملا مشابه است و تفاوت خاصی در این زمینه دیده نمیشود. در مجموع اگر شارژدهی هر چه بیشتر بالاترین اولویت شماست، خرید گلکسی آ ۳۴ انتخاب بهتری است.
جمعبندی
هر دو گوشی عملکرد بسیار خوبی را در محدوده قیمتی خود ارائه میدهند. در مجموع میتوان گفت گلکسی A34 سامسونگ پکیج بهتر و کاملتری را نسبت به تازهوارد سری Galaxy A از خود به نمایش گذاشت. به نظر میرسد هنوز هم در بازه قیمتی ۱۰ تا ۱۱ میلیون تومان، Galaxy A34 یکی از بهترین انتخابهای موجود باشد. برای آشنایی بیشتر با Galaxy A25 میتوانید مقاله نقد و بررسی گوشی سامسونگ Galaxy A25 را مطالعه کنید.