نقد و بررسی

بهترین گوشی برای دانش آموزان

بهترین گوشی برای دانش آموزان

همه‌گیری کرونا باعث شد تا در سراسر جهان بسیاری از مدارس تعطیل شود و کلاس‌های درس اغلب به صورت مجازی برگذار شوند. در ایران نیز دانش‌آموزان از طریق اینترنت و با گوشی‌های هوشمند خود امکان حضور در کلاس‌های درس را داشتند. پس از پایان همه‌گیری کرونا، آموزش مجازی و از راه دور حالا شکل جدی‌تری به خود گرفته است و در شرایط خاص مانند بلایای طبیعی، آلودگی هوا و موارد دیگر، کلاس‌های برخی مقاطع به صورت مجازی برگذار می‌شود.

خرید گوشی موبایل برای دانش‌آموزان کمی متفاوت است و در انتخاب یک گوشی مناسب باید به چند مورد دقت کنید. صفحه نمایش یکی از مهم‌ترین مواردی است که چشم فرزند شما به طور مدام با آن در ارتباط است و باید وضوح و دقت رنگ مناسبی داشته باشد. حافظه رم (حداقل ۴ گیگابایت) و حافظه داخلی (حداقل ۶۴ گیگابایت) برای اجرای روان سیستم عامل اندروید و اپلیکیشن‌هایی مانند شاد اهمیت بالایی دارد تا کودک شما به علت کندی سرعت دچار کلافگی نشود.

همچنین یادتان باشد که کودک شما احتمالا در نگهداری از گوشی خیلی دقت ندارد و بنابراین توصیه نمی‌شود یک گوشی هوشمند گران‌تر از ۵ میلیون تومان را برای او خریداری کنید. با افزایش سن او، می‌توانید به مدل‌های بهتر فکر کنید تا امکانات بیشتری نیز در دسترس او قرار بگیرد.

در این مقاله قصد داریم چند مورد از بهترین گوشی‌هایی که می‌توانید برای کودک دانش‌آموز خود خریداری کنید را معرفی کنیم.

سامسونگ Galaxy A05

بهترین گوشی برای دانش آموزان

با توجه به قیمت گلکسی A05 از طراحی مناسب با پنل پشتی پلاستیکی برخوردار است. نمایشگر ۶.۷ اینچی Galaxy A05 از نوع PLS LCD است و وضوح ۷۲۰ در ۱۶۰۰ پیکسلی را ارائه می‌دهد. این گوشی به چیپست Helio G85 مجهز است که برای استفاده روزمره عملکرد کاملا مناسبی را ارائه می‌دهد. نسخه ۶۴/۴ گیگابایتی این گوشی گزینه مناسبی برای دانش‌آموزان خواهد بود.

از نظر ارتباطی، گلکسی A05 سامسونگ از شبکه LTE و وای‌فای با استاندارد ۸۰۲.۱۱ a/b/g/n/ac پشتیبانی می‌کند. همچنین از بلوتوث ۵.۳ و GPS با استانداردهای رایج پشتیبانی می‌شود. باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی این گوشی شارژدهی بسیار خوبی دارد و به لطف پشتیبانی از شارژ سریع ۲۵ واتی، در عرض تقریبا ۱ ساعت به طور کامل شارژ می‌شود.

شیائومی Redmi 12C

بهترین گوشی برای دانش آموزان

گوشی ارزان‌قیمت شیائومی Redmi 12C با بدنه‌ای پلاستیکی اما خوش‌ساخت بهره می‌برد. نمایشگر بزرگ ۶.۷۱ اینچی گوشی از نوع PLS LCD است و وضوح ۷۲۰ در ۱۶۵۰ پیکسلی را ارائه می‌دهد. چیپست Helio G85 به همراه ۴ گیگابایت رم عملکرد قابل قبولی را برای کاربری یک دانش آموز فراهم می‌کند.

این گوشی از کارت حافظه پشتیبانی می‌کند و دوربین سلفی آن یک نمونه ۵ مگاپیکسلی با لنز واید است که قابلیت فیلم‌برداری ۱۰۸۰p را میسر می‌کند. از آنجایی که از شبکه LTE، وای‌فای با استاندارد ۸۰۲.۱۱ a/b/g/n/ac، بلوتوث ۵.۱ و GPS داخلی پشتیبانی می‌شود، خرید شیائومی ردمی ۱۲C توصیه می‌شود.

باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی به کار رفته در این گوشی نیز شارژدهی بسیار خوبی دارد و به راحتی تا ۲ روز دوام می‌آورد. این گوشی همچنین از شارژ سریع ۱۰ واتی پشتیبانی می‌کند.

شیائومی POCO M5

بهترین گوشی برای دانش آموزان

گوشی شیائومی پوکو M5 یکی از بهترین انتخاب‌ها در بازه قیمتی کمتر از ۵ میلیون تومان (نسخه ۶۴/۴ گیگابایتی) است. این گوشی از بدنه‌ای پلاستیکی اما با کیفیت بهره می‌برد و نمایشگر ۶.۵۸ اینچی آن از وضوح بسیار مناسب ۱۰۸۰ در ۲۴۰۸ پیکسلی پشتیبانی می‌کند. این نمایشگر از شیشه گوریلا گلس ۳ بهره می‌برد.

چیپست مدیاتک Helio G99 به کار رفته در این گوشی به همراه ۴ گیگابایت رم عملکرد بسیار خوبی در اجرای روان سیستم عامل و اپلیکیشن‌های مختلف دارد. گوشی Poco M5 همچنین از کارت حافظه پشتیبانی می‌کند و سیستم دوربین کاربردی و مناسبی را در دسترس قرار می‌دهد. دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی پوکو ام ۵ از قابلیت فیلم‌برداری ۱۰۸۰p پشتیبانی می‌کند.

در بخش ارتباطات، پوکو M5 شیائومی از شبکه LTE، وای‌فای با استاندارد ۸۰۲.۱۱ a/b/g/n/ac، بلوتوث ۵.۳ و ماژول GPS داخلی پشتیبانی می‌کند. باتری بزرگ ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی به کار رفته در این گوشی شارژدهی بسیار خوبی دارد و با استفاده معمول به راحتی تا ۲ روز نیز دوام می‌آورد. شیائومی Poco ام ۵ از شارژ سریع ۱۸ واتی پشتیبانی می‌کند که امکان شارژ کامل باتری در تقریبا ۱ ساعت و ربع را میسر می‌کند.

سامسونگ Galaxy A14

بهترین گوشی برای دانش آموزان

اگر برای انتخاب گوشی فرزند دانش آموز خود به دنبال خرید گوشی سامسونگ هستید، گلکسی آ ۱۴ قطعا یکی از بهترین انتخاب‌ها در محدوده ۵ میلیون تومان است. بدنه پلاستیکی این گوشی کیفیت ساخت مناسبی دارد و نمایشگر ۶.۶ اینچی آن از پنل PLS LCD بهره می‌برد که در این رده قیمتی رایج است. این نمایشگر وضوح ۱۰۸۰ در ۲۴۰۸ پیکسلی را ارائه می‌دهد که برای استفاده دانش آموزان مناسب است. همچنین می توانید با لباس کودک هم ست کنید.

چیپست Helio G80 به کار رفته در گلکسی A14 سامسونگ عملکرد خوبی دارد و از آنجایی که در این گوشی از رابط کاربری سبک‌تر One UI Core 5 استفاده شده همه چیز روان است. این گوشی از کارت حافظه پشتیبانی می‌کند و سیستم دوربین قابل قبولی را ارائه می‌دهد.

دوربین سلفی در گلکسی آ ۱۴ یک نمونه ۱۳ مگاپیکسلی است که از فیلم‌برداری ۱۰۸۰p نیز پشتیبانی می‌کند. Galaxy A14 سامسونگ از شبکه LTE، وای‌فای با استاندارد ۸۰۲.۱۱ a/b/g/n/ac، بلوتوث ۵.۳ و جی‌پی‌اس داخلی پشتیبانی می‌کند. باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی این گوشی شارژدهی کاملا رضایت‌بخشی دارد. این گوشی از شارژ سریع ۱۵ واتی پشتیبانی می‌کند که سرعت شارژ نسبتا رضایت‌بخشی را ارائه می‌دهد.

آنر X7a

بهترین گوشی برای دانش آموزان

با بررسی قیمت گوشی‌های آنر به این نتیجه می‌رسید که حضور گزینه‌ای مانند Honor X7a در این لیست ضروری است. این گوشی از طراحی جذاب با بدنه‌ای پلاستیکی و خوش ساخت بهره می‌برد. نمایشگر بزرگ ۶.۷۵ اینچی Honor X7a از نوع TFT LCD است و وضوح ۷۲۰ در ۱۶۰۰ پیکسلی را ارائه می‌دهد.

این گوشی از چیپست Helio G37 بهره می‌برد که برای استفاده روزمره عملکرد قابل قبولی دارد. حافظه داخلی آنر ایکس ۷ آ ۱۲۸ گیگابایت است که از همه گزینه‌های معرفی شده در این مقاله بیشتر محسوب می‌شود. البته این گوشی نیز از کارت حافظه پشتیبانی می‌کند و می‌توانید حافظه داخلی آن را افزایش دهید.

سیستم دوربین چهارتایی این گوشی عملکرد قابل قبولی دارد و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی آن از فیلم‌برداری ۱۰۸۰p پشتیبانی می‌کند. Honor X7a از شبکه LTE و سایر گزینه‌های ارتباطی رایج و مدرن پشتیبانی می‌کند.

باتری داخلی با ظرفیت ۶۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی در این گوشی شارژدهی فوق‌العاده خوبی را فراهم می‌کند. همچنین به لطف پشتیبانی از شارژ سریع ۲۲.۵ واتی، امکان شارژ مجدد با سرعت رضایت‌بخشی میسر است.

جمع‌بندی

در این مقاله سعی کردیم چند مورد از بهترین گوشی‌های موبایل مناسب برای استفاده دانش آموزان را معرفی کنیم. طبیعتا این لیست براساس مدل‌های موجود در بازار و همین‌طور شرایط قیمتی متغیر است.

مصطفی طبری

مطالعه در مورد تازه‌های فناوری و گجت‌هایی که عجیب اما کاربردی هستن من رو به وجد میاره. موسیقی بی‌کلام و الکترونیک رو تقریبا روزی 6-7 ساعت گوش میدم و به همراه تماشای فیلم و سریال دو تا از تفریحات اصلی من رو تشکیل میدن.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا