اپلیکیشن و بازی

معرفی بهترین اپلیکیشن های تماس تصویری

معرفی بهترین اپلیکیشن های تماس تصویری

اپلیکشن‌های تماس تصویری ابزارهای بسیار کارآمدی هستند که در شرایطی که امکان ارتباط حضوری و چهره به چهره نیست، می‌توانند کاملا مفید باشند. اهمیت این اپلیکیشن‌ها به خصوص در دوران همه‌گیری کرونا که بسیاری از افراد از هم جدا بودند و درصد زیادی از کارمندان به صورت از راه دور وظایف خود را انجام می‌دادند به اوج رسید.

با برنامه‌های چت ویدیویی می‌توانید امکان حضور مجازی در رویدادهای فیزیکی مانند کنفرانس‌ها، کنسرت‌ها یا جمع‌های خانوادگی و دوستانه را به دست بیاورید و تعامل کنید. در واقع به لطف پیشرفت دستگاه‌های دیجیتال و سرعت اینترنت، حالا می‌توان بسیاری از فاصله‌های فیزیکی را در روابط اجتماعی، کاری و حتی عاشقانه برداشت.

اما از بین اپلیکیشن‌های تماس تصویری مختلفی که در بازار وجود دارد، کدوم گزینه برای شما بهترین است؟ در این مقاله چند مورد از بهترین اپلیکیشن ‌های تماس تصویری که ویژگی‌ها و عملکرد بسیار خوبی دارند و با اکثر پلتفرم‌ها سازگار هستند را به شما معرفی می‌کنیم.

اپلیکیشن Zoom Meeting

معرفی بهترین اپلیکیشن های تماس تصویری

اپلیکیشن زوم در دوران کرونا فوق‌العاده محبوب شد و در سراسر جهان به خصوص ایران توسط افراد مختلف استفاده می‌شد. این اپلیکیشن برای پلتفرم‌های iOS، اندروید، ویندوز، مک و به صورت تحت وب در دسترس قرار دارد.

مجموعه گسترده‌ای از ویژگی‌ها و پشتیبانی از اکثر پلتفرم‌های مطرح باعث شده است تا زوم به یک انتخاب محبوب در سراسر جهان تبدیل شود. قابلیت اشتراک گذاری صفحه، رمزگذاری و حاشیه نویسی زنده همگی به همراه نسخه استاندارد Zoom ارائه می‌شود.

در حالت رایگان اگر بیشتر از دو نفر در چت حضور داشته باشند حداکثر ۴۰ دقیقه می‌توان مکالمه داشت. اما با پرداخت ۱۶ دلار در ماه می‌توان چت‌های ۱۰۰ نفره و بدون محدودیت زمانی را انجام داد که برای کسب‌وکارها و شرکت‌های بزرگ یک قابلیت عالی است.

اپلیکیشن Skype

معرفی بهترین اپلیکیشن های تماس تصویری

اسکایپ مدت‌ها است که در حوزه تماس‌های تصویری یک نام شناخته شده و مهم به حساب می‌آید. این نرم‌افزار برای پلتفرم‌های iOS، اندروید، ویندوز، مک، ایکس‌باکس و به صورت تحت وب ارائه شده است. ویژگی‌های Skype بسیار عالی است و حداکثر تا ۵۰ نفر می‌توانند در چت حضور داشته باشند. استفاده از این اپلیکیشن تماس تصویری هیچ هزینه‌ای ندارد و سازگاری با اکثر پلتفرم‌های رایج باعث محبوبیت آن شده است.

اسکایپ همچنین دارای قابلیت اتصال به خطوط ثابت و تلفن‌های همراه ساده است و از تماس‌های بین‌المللی و پیامک پشتیبانی می‌کند. اگرچه برای تماس‌های بین‌المللی باید هزینه بپردازید اما به شما اجازه می‌دهد تا از چند هزار کیلومتر دورتر با دوستان و اعضای خانواده خود در ارتباط باشید.

این اپلیکیشن همچنین بسیاری از ویژگی‌های مشترک در بین اپلیکیشن‌های تماس تصویری مانند به اشتراک گذاری صفحه، حاشیه نویسی زنده و در برخی موارد ترجمه آنی صدای درون چت را ارائه می‌دهد. بنابراین، اگر از یک گوشی هوشمند مانند Galaxy S23 Ultra استفاده می‌کنید به راحتی می‌توانید از مزایای قلم S Pen آن بهره ببرید و نکات یک جلسه کاری را به صورت زنده یادداشت کنید.

اپلیکیشن Google Meet

معرفی بهترین اپلیکیشن های تماس تصویری

در حالی که اپل سال‌ها فیس تایم را در اختیار داشت، سیستم عامل اندروید گوگل فاقد یک اپلیکیشن تماس تصویری مشابه بود. به همین دلیل کاربران تا چندین سال به ناچار از اپلیکیشن‌های ثالث استفاده می‌کردند و باید از دوستان یا همکاران خود درخواست می‌کردند تا آن اپلیکیشن‌ها را در گوشی خود نصب کنند.

خوشبختانه بعد از مدتی گوگل اپلیکیشن Duo را معرفی کرد که این مشکل را برطرف کرد. یک اپلیکیشن تماس تصویری با استفاده ساده که به صورت پیش‌فرض در تمام گوشی‌های اندرویدی در دسترس قرار داشت. بعد از چند سال، این اپلیکیشن حالا به عنوان Meet شناخته می‌شود و ویژگی‌های سرگرم‌ کننده مختلفی را ارائه می‌دهد.

قابلیت توانایی ضبط و ارسال پیام‌های ویدیویی که به شما اجازه می‌دهد به راحتی با دوستان و خانواده خود ارتباط برقرار کنید، حتی اگر در آن لحظه آنلاین نباشند. Duo در پلتفرم‌های مختلف شامل اندروید، iOS، ویندوز، مک (به صورت تحت وب) در دسترس است و در نسخه رایگان حداکثر امکان حضور ۳۲ کاربر را در چت ارائه می‌کند.

اپلیکیشن Discrod

معرفی بهترین اپلیکیشن های تماس تصویری

گیمرها قبلا از دیسکورد برای ارتباط با دوستان خود از طریق چت متنی استفاده می‌کردند. اما این اپلیکیشن از تماس ویدیویی نیز پشتیبانی می‌کند و همچنین قابلیت استریمینگ داخلی دارد که به گیمرها اجازه می‌دهد برخی از بازی‌ها را با دوستان و اعضای خانواده خود انجام دهند. همچنین اگر می‌خواهید در مورد استریم کردن با گوشی اطلاعات بیشتری به دست آورید، می‌توانید به مقاله چگونه با گوشی استریم کنیم مراجعه کنید.

دیسکورد حتی از یک سرویس استریمینگ داخلی Go Live برخوردار است که حداکثر از ۱۰ تا ۵۰ نفر پشتیبانی می‌کند. با پرداخت ماهانه ۱۰ دلار می‌توانید کیفیت استریمینگ را به رزولوشن ۱۰۸۰p و نرخ ۶۰ فریم ارتقا دهید. خوشبختانه دیسکورد نیز از پلتفرم‌های مختلفی شامل iOS، اندروید، ویندوز و مک پشتیبانی می‌کند و به صورت تحت وب نیز در دسترس است.

اپلیکیشن FaceTime

معرفی بهترین اپلیکیشن های تماس تصویری

فیس تایم اولین اپلیکیشن تماس تصویری جهان نبود، اما اپلیکیشنی بود که همه چیز را برای کاربران گوشی‌های موبایل آغاز کرد و صنعت را به سمت سهولت و افزایش دسترسی به چت تصویری سوق داد.

امروزه FaceTime روی تمام سخت‌افزارهای اپل به صورت پیش‌فرض نصب شده است و ویژگی‌های سرگرم کننده و مفیدی را ارائه می‌دهد. این موضوع به خصوص اگر از یک آیفون جدید مانند iPhone 14 Pro Max استفاده می‌کنید ملموس‌تر است و می‌توانید از انیموجی‌های زیبا، مموجی‌ها و استیکرهای جذاب در تماس‌های تصویری خود استفاده کنید. همچنین فیس تایم حداکثر از ۳۲ نفر در تماس‌ها پشتیبانی می‌کند.

از آنجایی که فیس تایم دارای یک جزء تماس صوتی مستقل تحت عنوان FaceTime Audio است، به راحتی می‌توانید تماس‌ها را در هر زمان از طریق اینترنت سیم کارت یا وای‌فای به فیس تایم منتقل کنید تا علاوه بر لذت بردن از کیفیت صدای به مراتب بهتر، در هزینه‌های خود نیز صرفه‌جویی کنید.

متاسفانه فیس تایم یک اپلیکیشن انحصاری است که فقط برای دستگاه‌های اپل مثل آیفون و مک در دسترس است. البته کاربران اندروید و ویندوز هم می‌توانند از طریق مرورگر وب به تماس‌ها اضافه شوند اما امکان ایجاد یک تماس تصویری را ندارند.

اپلیکیشن Microsoft Teams

معرفی بهترین اپلیکیشن های تماس تصویری

مخاطب اصلی نرم‌افزار مایکروسافت Teams کسب‌وکارها و افراد حرفه‌ای هستند، اما با این حال، کاربران عادی نیز می‌توانند از این نرم‌افزار استفاده کنند. Microsoft Teams برای پلتفرم‌های اندروید، ویندوز، مک و به صورت تحت وب دسترس است. در پلن رایگان، حداکثر ۱۰۰ نفر می‌توانند به‌ صورت همزمان در یک تماس تصویری حضور داشته باشند.

برخلاف اسکایپ، Teams از چند ابزار حرفه‌ای برخوردار است که می‌تواند برای صحبت کردن با دیگران نیز مفید باشد. ابزارهایی مانند اشتراک گذاری صفحه، محو کردن پس زمینه و نرم‌افزار کاهش نویز که توسط هوش مصنوعی داخلی Teams در دسترس کاربران قرار دارد. مایکروسافت تیمز حتی امکان اتصال به آفیس را دارد و اصلا به صورت پیش‌فرض در پلن Office 365 ارائه شده است.

استفاده از مایکروسافت Teams در حالت حرفه‌ای و برای میزبانی جلسات چندین نفره سازمانی ممکن است کمی پیچیده باشد، اما در سطح عادی و برقراری ارتباط با دوستان و اعضای خانواده یا نهایتا چند نفر از همکاران، همه چیز ساده است و در دسترس کاربر قرار دارد.

مصطفی طبری

مطالعه در مورد تازه‌های فناوری و گجت‌هایی که عجیب اما کاربردی هستن من رو به وجد میاره. موسیقی بی‌کلام و الکترونیک رو تقریبا روزی 6-7 ساعت گوش میدم و به همراه تماشای فیلم و سریال دو تا از تفریحات اصلی من رو تشکیل میدن.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا