نقد و بررسی

مقایسه هدفون گلکسی بادز پرو و بادز لایو سامسونگ

مقایسه گلکسی بادز پرو و گلکسی لایو سامسونگ

این روزها به دلیل نوسانات ارزی در ایران، کاربران گوشی سامسونگ و شیائومی به دنبال هدفون باکیفیت و نه چندان گران‌قیمت هستند. بهترین گزینه برای این افراد خرید هدفون‌های سری گلکسی بادز سامسونگ است. پیشنهاد آوندموبایل دو هدفون گلکسی بادز پرو و گلکسی بادز لایو است که طرفداران بی‌شماری دارد و در این مقاله به بررسی آنها می‌پردازیم. روی کاغذ این دو محصول شباهت‌های زیادی دارند اما در واقع در زمینه‌هایی مانند کیفیت صدا، قابلیت‌ها، عمر باتری و قیمت، تفاوت‌های قابل توجهی دارند. با ما همراه باشید تا هدفون سامسونگ گلکسی بادز پرو را با گلکسی بادز لایو مقایسه کنیم.

 

کیفیت صدا، تماس و میکروفون‌ها

مقایسه گلکسی بادز پرو و گلکسی لایو سامسونگ

گلکسی بادز پرو و گلکسی بادز لایو هر دو از بلوتوث نسخه ۵.۰، AAC، SBC و SSX پشتیبانی می‌کنند. حتی در زمینه میکروفون‌ها نیز هر دو به سه میکروفون مجهز هستند که باعث می‌شوند در زمان برقراری تماس، صدای ورودی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار باشد.

تفاوت این دو مدل اما در نوع درایور مورد استفاده است. در نسخه پرو شاهد چینش دوگانه درایورهای ۱۱ میلیمتری ووفر و ۶.۵ میلیمتری توییتر هستیم؛ این در حالی است که در نسخه لایو یک درایور ۱۲ میلیمتری دینامیک وجود داشت. با وجود این تفاوت، نسخه پرو می‌تواند کیفیت صدای بهتری ارائه کرده و در جلوگیری از ورود صدای خارجی نیز بهتر عمل کند.

 

قابلیت‌‌‌‌های مشترک گلکسی بادز پرو و لایو 

مقایسه گلکسی بادز پرو و گلکسی لایو سامسونگ

هر دو هدفون گلکسی بادز و پرو سامسونگ از سیستم حذف نویز فعال، حالت Ambient (که به کاربر اجازه می‌دهد بدون نیاز به بیرون آوردن ایربادها از گوش صدای اطراف را بشنود) و تیونینگ صدا توسط AKG بهره می‌برند اما نسخه پرو از سیستم حذف نویز هوشمند بهتری استفاده می‌کند و با استفاده از طراحی و ساختار فوق‌العاده خود، طبق ادعای سامسونگ ۹۹ درصد صداهای مزاحم محیط اطراف را برای کاربر از بین ببرد.

هر دو مدل گلکسی بادز پرو و لایو، از برنامه گلکسی Wearable پشتیبانی می‌کنند و کاربران می‌توانند فرمان‌های مختلف لمسی را تنظیم کنند. همچنین این امکان وجود دارد تا میزان حالت Ambient و میزان حذف نویز فعال را نیز توسط این برنامه تعیین کنند.

قابلیت گیمینگ مود نیز در هر دو نسخه وجود دارد. با فعال کردن این قابلیت کاربران می‌توانند در زمان بازی، میزان تاخیر صدا را که معمولا در هدفون‌های بی‌سیم رایج است را به حداقل برسانند. همچنین امکان استفاده از گلکسی بادز لایو و گلکسی بادز پرو در سیستم‌هایی که به ویندوز ۱۰ مجهز هستند وجود دارد. هر دو مدل به دستیار صوتی بیکسبی مجهز هستند و با استفاده از حسگر مادون قرمز می‌توانند بیرون آمدن ایرباد از گوش را تشخیص داده و پخش موسیقی را متوقف کنند.

 

نقاط قوت گلکسی بادز پرو

مقایسه گلکسی بادز پرو و گلکسی لایو سامسونگ

همان طور که انتظار می‌رود گلکسی بادز پرو از قابلیت‌هایی بهره می‌برد که در گلکسی بادز لایو وجود ندارند. یکی از این قابلیت‌ها صدای دالبی ۳۶۰ درجه است که با استفاده از یکی از گوشی‌ها و یا تبلت‌های گلکسی سامسونگ می‌توانید به آن دست پیدا کنید. این قابلیت به کاربر این امکان را می‌دهد تا سکانس‌ها را به خوبی حس کند و تجربه‌ای مانند سینمای خانگی را با استفاده از هدفون‌ بی‌سیم به دست آورد.

همچنین گلکسی بادز پرو می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند با اتصال به گوشی‌های سری گلکسی اس ۲۱ از میکروفون آن برای بالاتر بردن کیفیت صدای ورودی استفاده کند. در صورت گم شدن گلکسی بادز پرو نیز می‌توانید با استفاده از قابلیت Smart Things Find آن را پیدا کنید.

گلکسی بادز لایو از گواهی استاندارد IPX2 بهره می‌برد و می‌توانید در زمان ورزش بدون نگرانی از ورود قطرات تعریق، از آن استفاده کنید. نسخه جدید گلکسی بادز اما از گواهی استاندارد IPX7 بهره می‌برد که آن را به محصولی تقریبا ضد آب تبدیل می‌کند و کاربران می‌توانند در موقعیت‌هایی مانند باران از آن استفاده کنند.

 

مقایسه عمر باتری Buds Pro و Buds Live

مقایسه گلکسی بادز پرو و گلکسی لایو سامسونگ

گلکسی بادز پرو با شارژ کامل می‌تواند تا ۸ ساعت (۵ ساعت با روشن بودن حذف نویز فعال) کار کند و با وجود کیس شارژ، ایرباد‌ها می‌توانند تا بیست ساعت کار کنند. در طرف مقابل، با شارژ کامل گلکسی بادز لایو می‌توانید تا ۸ ساعت از آن استفاده کنید و در صورت روشن بودن حذف نویز فعال این میزان به ۶ ساعت کاهش خواهد یافت. همچنین با استفاده از کیس شارژ می‌توانید تا ۲۹ ساعت بدون حذف نویز فعال و تا ۲۱ ساعت با فعال بودن آن از گلکسی بادز لایو خود بهره ببرید.

 

جمع‌بندی مقایسه گلکسی بادز پرو و لایو

مقایسه گلکسی بادز پرو و گلکسی لایو سامسونگ

با توجه به نوع طراحی، تکنولوژی‌های مورد استفاده قرار گرفته و قابلیت‌ها به نظر می‌رسد بدون شک گلکسی بادز پرو گزینه بهتری برای خرید باشد. البته با توجه به تجارب سال‌های اخیر، چنین کالاهایی پس از ورود به کشور معمولا قیمتی بالاتر از قیمت واقعی خود دارند؛ همچنین قیمت نسخه پرو حدود ۳۰ دلار بیشتر از نسخه لایو است.

در صورتی که می‌خواهید هزینه کمتری کنید، به بخشی از ویژگی‌های گلکسی بادز پرو دسترسی داشته باشید و هدفون بی‌سیم شما به باتری بادوام‌تری مجهز باشد، گلکسی بادز لایو گزینه بهتری برای شماست. همچنین گلکسی بادز لایو با این که برخی از ویژگی‌های نسخه پرو را ندارد اما می‌تواند برای کسانی که به دنبال ایربادهایی که کاملا کانال گوش را پر می‌کنند نیستند گزینه خوبی باشد. در مقاله محصولات آینده سامسونگ، هدفون جدیدی بادز ۲ پرو را مورد بررسی قرار دادیم.

نازنین قیاسی

من نازنین قیاسی هستم، فارغ التحصیل ارشد بیوتکنولوژی از دانشگاه تهران که از نوجوانی به کتاب‌خوانی و نوشتن داستان‌های کوتاه علاقه داشتم. احتمالا راحت‌ترین کار در این دنیا برایم نوشتن است به همین دلیل سال‌های زیادی است که در زمینه ترجمه متون انگلیسی و تولید محتوای سئو فعالیت دارم. از دیگر علاقه‌مندی‌هایم تماشای فیلم و انیمه است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا