گوشی سامسونگ گلکسی A34 یکی از جدیدترین مدلهای گوشی سامسونگ است که بدون شک طرفداران بسیاری را به خود جلب کرده است. این دستگاه سختافزاری قوی، نمایشگری عالی و دوربین بسیار باکیفیتی دارد که آن را در لیست میانردههای قدرتمند بازار قرار میدهد. در ادامه این مقاله به نقد و بررسی مشخصات گوشی ای ۳۴ سامسونگ و ارزش خریدن آن نسبت به نسل قبلی و گوشی A33 میپردازیم.
بررسی طراحی گوشی Galaxy A34
گوشی Galaxy A34 سامسونگ با ابعادی برابر با ۸.۱ × ۷۴ × ۱۵۹.۷ میلیمتر و وزنی معادل ۱۸۶ گرم، یک گوشی با اندازه ایدهآل است و میتوان گفت از گوشیهای خوشدست بازار محسوب میشود. پنل پشتی دستگاه از جنس پلیکربنات فشرده بوده و برآمدگی دوربین کمی بیرون زده، اما آزار دهنده نیست. این گوشی سامسونگ با ظاهری شبیه به نسخه سال پیش ساخته شده و از نظر طراحی تفاوت چندانی بین آنها وجود ندارد.
گوشی ای ۳۴ سامسونگ از گواهینامه IP67 بهره گرفته تا در برابر گرد و غبار و آب (تا عمق یک متر و به مدت ۳۰ دقیقه) به خوبی یک پرچمدار مقاوم شود. همچنین صفحه نمایش با محافظ گوریلاگلس ۵ پوشیده شده تا علاوه بر طراحی زیبا، در برابر ضربه نیز تا حد زیادی ایمن باشد.
بررسی نمایشگر گوشی ای ۳۴ سامسونگ
یکی از دلنشینترین قسمتها در تجربه کار با موبایلهای سامسونگ، نمایشگرهای بسیار باکیفیت آنهاست. طبق مشخصات گوشی سامسونگ Galaxy A34 نمایشگر این مدل از نوع Super AMOLED و ۶.۴ اینچی است. خوشبختانه تراکم پیکسلی و رزولوشن بسیار خوبی برای این مدل در نظر گرفته شده که آن را تبدیل به وسیلهای ایدهآل برای تماشای فیلم و وب گردی میکند.
صفحه نمایش سامسونگ ای ۳۴ دارای وضوح +Full HD و نرخ بهروزرسانی ۹۰ هرتز است که نسبت به مدل قبلی بهبود یافته و همچنین دوربین سلفی به صورت ناچ قطرهای در بالای این نمایشگر جای گرفته تا فضای زیادی را از پنل جلو اشغال نکند و تا جای ممکن نمای زیبایی به کاربران ارائه شود.
بررسی مشخصات نرم افزاری و عملکرد گوشی Galaxy A34
سامسونگ Galaxy A34 نیز مانند گوشیهای جدید این شرکت کرهای از ترکیب سیستم عامل اندروید ۱۳ و رابط کاربری One Ui 5.1 استفاده کرده و از نظر نرمافزاری کاملاً به روز است. شما میتوانید از تمام چیزهایی که پرچمداران سامسونگ از نظر نرمافزار و ویژگیهای اکوسیستم ارائه میدهند، در این گوشی میانرده نیز لذت ببرید. قابلیتهایی مثل Samsung Pay ،Edge Panel و حتی Bixby در این مدل وجود دارند.
علاوه بر این، یکی از بزرگترین بهروزرسانیها را نیز در این مدل شاهد هستیم. گلکسی A34 چهار سال بهروزرسانی اندروید و ۵ سال آپدیت امنیتی دریافت میکند. این ویژگی گوشی Galaxy A34 به کاربران کمک میکند با خیالی آسوده آن را خریداری کرده و تا چندین سال بتوانند از آن استفاده کنند.
تراشه Exynos 1380 که انحصاری سامسونگ است، در گوشی ای ۳۴ سامسونگ قرار گرفته است. اگزینوس ۱۳۸۰ یک پردازنده نسبتاً جدید بوده که برای کارهای روزمره بهترین عملکرد را ارائه میدهد و میتوانید تا حد زیادی برای اجرای بازیهای گرافیکی نیز روی آن حساب باز کنید. همچنین کارشناسان سامسونگ وعده دادند که این چیپست عملکرد پایداری دارد و مانند نسخههای پیشین داغ نمیکند. گرچه باید دید در دراز مدت عملکرد سختافزاری این گوشی کند خواهد شد یا واقعاً تا چندین سال میتواند کاربران را راضی نگه دارد.
گوشی Galaxy A34 با حافظههای ۱۲۸/۴ ،۱۲۸/۸ ،۱۲۸/۶ و ۲۵۶/۸ عرضه شده است. برخلاف گوشیهای گرانقیمت Galaxy S سامسونگ، مانند گوشی S23 Ultra، در صورت نیاز میتوانید میزان ظرفیت حافظه را با کارت حافظه microSD اضافه کنید و خوشبختانه درگاه کارت حافظه برای این مدل در نظر گرفته شده، البته نمیتوان همزمان از سیم کارت دوم و SD Card استفاده کرد، چرا که درگاه کارت حافظه و سیم کارت به صورت مشترک طراحی شده است.
مقایسه عملکرد دوربین گوشی A34 سامسونگ
دوربین اصلی سامسونگ Galaxy A34 چهارگانه بوده که شامل یک لنز ۵۰ مگاپیکسلی واید، لنز ۸ مگاپیکسلی اولتراواید با زاویه دید ۱۲۳ درجهای، سنسور ماکرو ۵ مگاپیکسلی و عمق سنج ۲ مگاپیکسلی است. قدرت و کیفیت عکاسی این گوشی به خصوص در حالت پرتره برای تیکتاکرها یا بلاگرها در اینستاگرام یا رسانههای اجتماعی دیگر بسیار خوب است.
حالت پرتره ای ۳۴ سامسونگ به واسطه امکانات نرمافزاری خوبی که دارد نسبت به رقبا برتر است. از جمله این ویژگیها میتوان به مواردی مثل تغییر نقطه فوکوس برای عکسهای کلوزآپ و Color point اشاره کرد که به کمک آن میتوان پس زمینه را به یک رنگ خاص تغییر داد.
خبر خوبی که برای طرفداران اسنپچت وجود دارد، استفاده از فیلترهای AR در نرمافزار دوربین A34 سامسونگ است که باعث شده به راحتی بتوانید با دوربین اصلی خود، از این فیلترها برای ثبت عکسهایتان استفاده کنید. قابلیت Night Mode نیز برای هر دو دوربین واید و اولتراواید A34 سامسونگ در دسترس است.
سنسور ۸ مگاپیکسلی اولتراواید کیفیت خوبی دارد، اما در گوشههای تصاویر نویز زیادی دیده میشود و عکسها حالتی سافت دارند. همچنین شارپنس چندان چشمگیری را از این لنز شاهد نیستیم. سنسور ماکرو به کار رفته در گلکسی A34 وضوح ۲ مگاپیکسلی دارد و نباید انتظار ثبت بهترین جزئیات را از آن داشت. با این حال اگر فاصله مناسب از سوژه را پیدا کنید و کادر خوبی ببندید، توانایی ثبت عکسهای قابل قبولی دارد.
لنز عمق سنج گوشی سامسونگ A34 دقت خوبی در جداسازی سوژه اصلی از پس زمینه دارد، البته اگر بک گراند شما پیچیده باشد، دقت این سنسور پایین میآید. در کل برای استفادههای معمول خوب است، اما انتظار چندان بالایی هم از آن نداشته باشید.
برای دوربین سلفی ای ۳۴ نیز یک سنسور ۱۳ مگاپیکسلی در نظر گرفته شده که به صورت ناچ قطرهای در بالای نمایشگر دیده میشود و در ثبت تصاویر سلفی عملکرد خوبی دارد. باتوجه به قیمت گوشی سامسونگ A34 مشخصات دوربین گرچه میتوانست بهتر باشد، اما قابلقبول به نظر میرسد.
قابل ذکر است که دوربین مدل ای ۳۴ گوشی سامسونگ توانایی رکورد فیلم با کیفیتهای ۴K و ۱۰۸۰ پیکسلی را نیز دارد و قابلیت OIS یا لرزشگیر خودکار باعث میشود فیلمبرداری با گوشی A34 کیفیت بهتری داشته باشد.
مقایسه باتری و شارژدهی گوشی سامسونگ ای ۳۴
باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری گوشی A34 شارژدهی بسیار خوبی دارد و با یکبار شارژ کردن آن، تقریباً دو روز کامل دوام میآورد. لازم به ذکر است در استفادههای سنگین و برای مثال حداکثر نور صفحه و رفرش ریت ۹۰ هرتزی، طول عمر باتری افت شدیدی خواهد داشت و شاید یک روز بیشتر پاسخگوی شما نباشد.
باتری گوشی جدید سامسونگ از فست شارژ ۲۵ واتی پشتیبانی میکند و طبق گفته کارشناسان سامسونگ، گوشی A34 تنها در نیم ساعت ۵۰ درصد شارژ میشود. شارژ کامل سامسونگ A34 در مدت ۹۰ دقیقه انجام خواهد شد که زمان قابلقبولی برای یک گوشی میانرده با قیمت مناسب است.