نقد و بررسی

آیا سامسونگ مطمئن تر از شیائومی است؟

آیا سامسونگ مطمئن تر از شیائومی است؟

برند سامسونگ و شیائومی، از میان برندهای متنوع گوشی‌ موبایل، بیشترین فروش را در سرتاسر جهان دارند. کمپانی شیائومی یک برند چینی است که گوشی‌های باکیفیت ولی ارزان قیمت را در اختیار کاربر می‌گذارد. شرکت سامسونگ هم یک برند شناخته شده در کشور کره جنوبی است که در زمینه ساخت گوشی‌های هوشمند فعالیت دارد و گوشی‌های موبایل متنوعی را وارد بازار کرده است. در این مقاله به بررسی کیفیت ساخت گوشی‌های سامسونگ و شیائومی، که پرطرفدارترین گوشی‌های چند سال اخیر جهان‌اند، خواهیم پرداخت.

 

مقایسه گوشی های سامسونگ و شیائومی از نظر طراحی

شرکت سامسونگ با پیشینه قوی خود، از نظر سطح کیفی در تولید گوشی‌های هوشمند همیشه حرف اول را در بین گوشی‌های میان‌رده می‌زد. برند شیائومی اما با وجود قیمت بسیار پایین‌تر، کیفیت درخور پرچم‌دار را در گوشی‌های موبایل خود ارائه می‌دهد که بسیاری از کاربران را مجذوب خود کرده است.

به طور کلی گوشی‌های قاتل پرچم‌دار شیائومی از نظر طراحی و قدرت حرف زیادی برای گفتن دارند، در نتیجه خرید گوشی شیائومی برای کاربرانی که قصد بازی و کارهای گرافیکی جذاب را دارند، می‌تواند یک خرید مقرون به صرفه باشد.

 

مقایسه بهترین گوشی های سامسونگ و شیائومی

آیا سامسونگ مطمئن تر از شیائومی است؟

گوشی S23 Ultra جدیدترین گوشی سامسونگ است که در زمستان ۱۴۰۱ به بازار عرضه شد. پنل نمایشگر اس ۲۳ اولترا از نوع دینامیک امولد ۲X بوده و با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۰۸۰ پیکسل یک کیفیت فوق‌العاده را رقم می‌زند. قابلیت نمایشگر همیشه روشن، پشتیبانی از +HDR10 و نرخ نوسازی تصویر ۱۲۰ هرتز نیز در این گوشی جدید سامسونگ به کار رفته است. با خرید گوشی جدید اس ۲۳ اولترا، قلم جادویی اس نیز در دست کاربر قرار می‌گیرد، قلمی که پیش از این در سری نوت سامسونگ به کار می‌رفت.

از طرفی گوشی شیائومی ۱۲ پرو گوشی پرچم‌دار شیائومی است که در زمستان ۱۴۰۰، رونمایی و عرضه شد. نمایشگر ۱۲ پرو شیائومی، از نوع پنل LTPO AMOLED با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پیکسل و قابلیت نمایش ۱ میلیارد رنگ است. قابلیت دالبی ویژن، پشتیبانی از +HDR10 و نرخ نوسازی تصویر ۱۲۰ هرتز و حداکثر روشنایی ۱۵۰۰ نیت صفحه‌نمایش، یکی از هیجان‌انگیزترین مزیت‌های این گوشی قدرتمند شیائومی است. همچنین این گوشی موبایل از طراحی بسیار جذابی برخودار است.

پردازنده به کار رفته در گوشی اس ۲۳ اولترا در دو نسخه گلوبال و امریکا دسته بندی می‌شود. در نسخه گلوبال موجود در بازار ایران از تراشه‌ی Exynos 2200  استفاده شده که در کنار پردازنده گرافیکی Xclipse 920، پردازش فوق‌العاده‌ای در اجرای بازی‌های سنگین و کارهای گرافیکی از خود نشان می‌دهد.

گوشی شیائومی ۱۲ پرو اما از جدیدترین و قدرتمندترین تراشه ساخت کوالکام، یعنی اسنپ‌دراگون ۸ نسل ۱، بهره برده است. پردازنده جدید ۸ با معماری ۴ نانومتری در کنار پردازنده گرافیکی ادرنو ۷۳۰، بهترین عملکرد پردازشی را به نمایش می‌گذارد.

گوشی S23 Ultra سامسونگ به یک پنل دوربین ۴گانه با یک لنز اصلی ۱۰۸ مگاپیکسل، یک لنز اولترا ۱۲ مگاپیکسل و دو لنز پریسکوپی و تله‌فوتو ۱۰ مگاپیکسل مجهز شده است. این گوشی جدید سامسونگ با تمامی شایعاتی که در بخش باتری سد راهش بود تنها از قابلیت شارژ سریع نمایشی ۴۵ واتی بهره برده است.

پنل دوربین گوشی شیائومی ۱۲ Pro در نوع خود بی‌سابقه است و از سه لنز با وضوح ۵۰ مگاپیکسلی تشکیل شده است. لنز هر سه دوربین اصلی، اولترا و تله‌فوتو ۵۰ مگاپیکسل است که در کنار پردازنده جدید ۸ نسل ۱، بهترین کیفیت را می‌آفریند. یکی دیگر از نقاط قوت گوشی ۱۲ پرو، قابلیت شارژ سریع ۱۲۰ وات در بخش باتری است.

 

مقایسه گوشی های در حد پرچم دار سامسونگ و شیائومی

آیا سامسونگ مطمئن تر از شیائومی است؟

طراحی گوشی S21 FE شبیه به پرچم‌داران سامسونگ و مانند گوشی S21 است. صفحه‌نمایش Dynamic AMOLED 2X نقطه قوت این گوشی موبایل است. پشتیبانی از HDR10+ و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز از ویژگی‌های دیگر این نمایشگر است.

گوشی Xiaomi 12 نسخه استاندارد سری پرچمدار شیائومی است که طراحی آن شبیه به گوشی شیائومی ۱۲ پرو است. شیائومی این گوشی جدید را به پنلی ۶.۲۸ اینچی با فناوری امولد و رزولوشن FHD+‌مجهز کرده است. این نمایشگر از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، Dolby Vision و HDR10+ هم پشتیبانی می‌کند.

گوشی S21 FE پلتفرم دوگانه خود را از پرچم‌داران سری S به ارث برده است. در نسخه گلوبال این گوشی فن ادیشن سامسونگ، از تراشه اگزینوس ۲۱۰۰ با ضخامت ۵ نانومتر استفاده شده، حال آنکه در نسخه اصلی تراشه‌های معروف اسنپدراگون به کار رفته است.

گوشی شیائومی ۱۲ در بخش سخت‌‌افزار نیز به یکی از بهترین‌ها یعنی تراشه جدید کوالکام یعنی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ بهره برده است. این تراشه با ضخامت ۴ نانومتری در کنار پردازنده گرافیکی Adreno 730 نقش پردازش را به عهده می‌گیرد.

پنل سه‌گانه دوربین گوشی اس ۲۱ اف ای متشکل از یک لنز اصلی ۱۲ مگاپیکسلی، لنز تله فوتو ۸ مگاپیکسلی و لنز فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی با پوشش ۱۲۳ درجه است. این گوشی قابلیت شارژ ۲۵ وات و ظرفیت ۴۵۰۰ میلی‌آمپری باتری را ارائه می‌دهد.

دوربین Xiaomi 12 به یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی Sony مجهز است. باتری این گوشی نیز با ظرفیت ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعت می‌تواند حدود ۱۲ ساعت وب‌گردی یا حدود ۱۶ ساعت پخش ویدئو را دوام بیاورد. گوشی شیائومی ۱۲ از قابلیت شارژ سریع ۶۷ واتی نیز پشتیبانی می‌کند.

 

مقایسه گوشی های میان رده سامسونگ و شیائومی

آیا سامسونگ مطمئن تر از شیائومی است؟

گوشی A54 سامسونگ در زمستان ۱۴۰۱ به بازار عرضه شد که طراحی آن شباهت زیادی به گوشی گلکسی S23 دارد. در بخش نمایشگر این گوشی سامسونگ، انتظار یک پنل سوپر امولد ۶.۴ اینچی با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن ۱۰۸۰p می‌رود.

گوشی Poco F4 GT در بهار ۱۴۰۱ به بازار عرضه شد. طراحی متفاوت و رنگ جذاب زرد پررنگ، یکی از این ویژگی‌هاست. نمایشگر این گوشی جدید با اندازه ۶.۶۷ اینچ از نوع پنل AMOLED, با قابلیت نمایش ۱ میلیارد رنگ، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و پشتیبانی از فناوری HDR10 پلاس، فوق‌العاده است.

گوشی سامسونگ A54 از نظر پردازنده به تراشه اگزینوس ۱۳۸۰ سامسونگ مجهز شده است. با وجود جدیدتر بودن تراشه اگزینوس باید گفت در رقابت درازمدت با تراشه اسنپدراگون، عملکرد مشابهی خواهد داشت، اما امکانات جدید A54 ارزش خرید گوشی سامسونگ را افزایش داده است.

تراشه به کار رفته در گوشی پوکو اف ۴ از نوع Snapdragon 8 Gen 1 بوده که جدیدترین و قوی‌ترین پردازنده ساخت کوالکام است. این تراشه با ضخامت ۴ نانومتری و در کنار پردازنده Adreno 730، عملکرد پردازشی فوق‌العاده‌ای برای پوکو اف ۴ جی تی رقم زده است.

گوشی گلکسی ای ۵۴ سامسونگ دارای دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی است که درکنار دو دوربین اولترا واید و ماکرو، پنل دوربین گوشی سامسونگ را کامل می‌کند. در گوشی A54 سامسونگ ظرفیت حقیقی باتری به ۴۹۰۵ میلی‌آمپر افزایش یافته و این گوشی از شارژ ۲۵ وات پشتیبانی خواهد کرد.

ترکیب پردازنده با لنز اصلی ۶۴ مگاپیکسلی اصلی، کیفیت تصاویر ثبت شده با دوربین گوشی جدیدPoco F4 GT شیائومی را به بهترین حد آن رسانده است. باتری ۴۷۰۰ میلی‌آمپری گوشی Poco F4 GT با قابلیت شارژ سریع ۱۲۰ واتی هم اتفاق بسیار دلنشینی است.

 

 

نازنین قیاسی

من نازنین قیاسی هستم، فارغ التحصیل ارشد بیوتکنولوژی از دانشگاه تهران که از نوجوانی به کتاب‌خوانی و نوشتن داستان‌های کوتاه علاقه داشتم. احتمالا راحت‌ترین کار در این دنیا برایم نوشتن است به همین دلیل سال‌های زیادی است که در زمینه ترجمه متون انگلیسی و تولید محتوای سئو فعالیت دارم. از دیگر علاقه‌مندی‌هایم تماشای فیلم و انیمه است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا