نقد و بررسی

نقد و بررسی ناتینگ فون ۲

نقد و بررسی ناتینگ فون 2

شرکت ناتینگ برندی تازه تاسیس است که توسط مدیرعامل سابق وان پلاس یعنی Carl Pei پا به دنیای تکنولوژی گذاشته است. ناتینگ فون ۱ اولین گوشی موبایل این شرکت محسوب می‌شود که توانست با طراحی کاملا متفاوت و زیبا، نام خود را بین طرفداران حوزه تکنولوژی عنوان کند. این بار فون ۲ همراه با چیپستی قدرتمند، از امکاناتی همچون صفحه نمایش روشن‌تر و دوربین‌های هوشمند بهره می‌برد. شرکت ناتینگ همچنین در برخی از بخش‌های مربوط به طراحی بهبودهایی نیز لحاظ کرده است. در ادامه با نقد و بررسی ناتینگ فون ۲ همراه ما باشید.

 

بررسی طراحی Nothing Phone 2

نقد و بررسی ناتینگ فون 2

ناتینگ فون ۲ کاملا از زبان طراحی نسل پیشین خود یعنی گوشی ناتینگ فون ۱ پیروی می‌کند و این مسئله باعث شده تا از نظر طراحی بسیار باهم شباهت داشته باشند. از نظر ابعادی Phone 2 با ابعاد ۱۶۲.۱ میلی‌متر در ۷۶.۴ میلی‌متر با ضخامت ۸.۶ میلی‌متر، گوشی بزرگ‌تری نسبت به Phone 1 به حساب می‌آید.

ناتینگ برای ساخت گوشی ناتینگ فون ۲ از شیشه و آلومینیوم استفاده کرده تا در دسته محصولات پریمیوم بازار قرار بگیرد. پنل پشتی Nothing Phone 2 همچنان ساختاری شفاف دارد، با این حال قطعات داخلی آن توسط لایه‌ای پلاستیکی پوشیده شده است و فقط Glyph UI به چشم می‌خورد.

پنل جلویی گوشی موبایل Nothing Phone 2 را پنلی شیشه‌ای با محافظ گوریلا گلس اشغال کرده که از ابعاد بزرگ‌تری در مقایسه با نسل قبلی این گوشی بهره می‌برد. دوربین فون ۲ ناتینگ به بخش مرکزی پنل جلویی منتقل شده که توانسته زیبایی محصول را چندین برابر کند. همچنین این گوشی از استاندارد IP54 بهره می‌برد و در برابر پاشش آب و نفوذ گرد و غبار مقاومت قابل قبولی از خود نشان دهد.

 

بررسی نمایشگر گوشی ناتینگ فون ۲

نقد و بررسی ناتینگ فون 2

ناتینگ فون ۲ از صفحه نمایشی ۶.۶۷ اینچی LTPO OLED با وضوح Full HD بهره می‌برد و می‌تواند محتوای صفحه را هر ثانیه، ۱۲۰ بار به‌روزرسانی کند. پشتیبانی از فناوری عمق رنگ ۱۰ بیتی، فناوری +HDR10 و نرخ نمونه‌برداری لمسی ۲۴۰ هرتزی از دیگر نکات مثبت صفحه نمایش Phone 2 است. به‌لطف برخورداری از پنل LTPO این صفحه نمایش از نظر مصرف انرژی، عملکرد بی‌نظیری دارد. نرخ نوسازی می‌تواند با توجه به موقعیت‌های مختلف و نوع استفاده بین ۱ تا ۱۲۰ هرتز جابه‌جا شود.

این گوشی می‌تواند هنگام نمایش محتوای HDR تا ۱۶۰۰ نیت روشن شود که نسبت به نسل قبلی خود پیشرفت بزرگی به حساب می‌آید؛ میزان روشنایی در حالت خودکار ۱۰۰۰ نیت اعلام شده که عدد آن ۹۹۸ نیت است؛ در واقع این میزان روشنایی برای کار کردن زیر نور خورشید و محیط‌های روشن کاملا مطلوب به حساب می‌آید و کاربران با مشکلی مواجه نخواهند شد.

 

بررسی نرم افزار و سخت فزار گوشی فون ۲ ناتینگ

نقد و بررسی ناتینگ فون 2

در بخش نرم افزاری فون ۲، رابط کاربری Nothing OS 2.0 بر پایه اندروید ۱۳ به چشم می‌خورد که امکانات شخصی‌سازی و قابلیت‌های فراوانی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. ذکر تمامی قابلیت‌ها و ویژگی‌های Nothing OS 2.0  از گنجایش این مقاله خارج است و برخی از بارزترین‌های آن در ادامه آمده است.

از نکات برجسته رابط کاربری ناتینگ، ویجت‌های شخصی‌سازی شده، امکان بزرگ کردن آیکون‌های برنامه‌ها، بهبود قابلیت Always-on Display، شخصی‌سازی LED-های پشت دستگاه به‌شمار می‌روند. ناتینگ برای دومین گوشی خود تا سه سال به‌روزرسانی‌های اندروید و چهار سال آپدیت‌های امنیتی در بازه‌های دوماهه ارائه می‌دهد. فون ۲ به حسگر اثر انگشت اپتیکال زیر صفحه نمایش مجهز شده که از دقت و سرعت بالایی برخوردار است و می‌تواند در کسری از ثانیه قفل دستگاه را باز کند.

گوشی موبایل ناتینگ Phone 2 به چیپست پرچمدار اسنپدراگون ۸ پلاس نسل یک مجهز شده است و توسط پردازنده گرافیکی Adreno 730 همراهی می‌شود تا مشکلی بابت پردازش‌های سنگین گرافیکی به‌وجود نیاید. تراشه این گوشی عملکرد بسیار خوبی دارد و طبق گفته Nothing از نسل قبلی خود ۸۰ درصد قدرت پردازشی بیشتری ارائه می‌دهد.

هنگام خرید ناتینگ فون ۲ می‌توان آن را در حافظه‌های متنوعی دریافت کرد که شامل ۱۲۸ ،۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی و ۸ یا ۱۲ گیگابایت حافظه رم می‌شود. از دیگر نکات مثبت این دستگاه می‌توانیم به اجرای تمامی بازی‌های سنگین با تنظیمات گرافیکی بالا اشاره کرد که می‌تواند برای گیمرها پوئن مثبت به‌شمار بیاید.

 

بررسی دوربین گوشی Phone 2 ناتینگ

نقد و بررسی ناتینگ فون 2

گوشی ناتینگ فون ۲ از ماژول دوربین متشکل از دو لنز ۵۰ مگاپیکسلی بهره می‌برد. دوربین سلفی این گوشی نیز وضوح ۳۲ مگاپیکسلی دارد. دوربین اصلی گوشی Nothing Phone 2 از حسگر Sony IMX890 استفاده می‌کند و از فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال بهره می‌برد. برخورداری از چنین حسگری باعث شده که تصاویر گرفته شده با آن در شرایط محیطی کافی، کیفیت و وضوح بسیار خوبی پیدا کنند. از نکات مثبت عکس‌های گرفته شده با دوربین اصلی می‌توان به نویز کم، جزئیات کافی، کنتراست مطلوب و دامنه دینامیکی قابل قبول اشاره کرد.

دوربین اولتراواید این گوشی نیز عملکرد بسیار خوبی از خود نشان می‌دهد و از نکات مثبت عکس‌های گرفته شده با آن می‌توان به جزئیات بالا، نویز کم، کنتراست مطلوب و گسترده دینامیکی قابل قبول اشاره کرد. به‌لطف برخورداری از فوکوس خودکار در دوربین اولتراواید می‌توانید عکس‌های ماکرو نیز ثبت کنید؛ این تصاویر غنی از جزئیات هستند، دامنه دینامیکی مناسب دارند و رنگ‌های نزدیک به واقعیت ثبت می‌شوند.

دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی نیز توانایی بسیار خوبی در گرفتن سلفی‌ها دارد که از نکات برجسته آن می‌توان به نبود نویز، کنتراست مطلوب و دامنه دینامیکی عریض اشاره کرد و عملکرد آن تقریبا مانند دوربین‌های دیگر ناتینگ فون ۲ است. همچنین دوربین اصلی و اولتراواید نیز در شب با روشن بودن حالت Night Mode تصاویر بسیار با کیفیتی ثبت می‌کنند و کاملا متفاوت‌تر با آنچه در ناتینگ فون ۱ دیده می‌شود، است.

در مجموع گوشی Nothing Phone 2 پردازش تصویر و حسگر بسیار خوبی دارد و می‌تواند عکس‌های بسیار باکیفیتی را به کاربر ارائه دهد. به عبارتی ناتینگ برای یک گوشی میان رده، دوربین‌های قوی در نظر گرفته که به اکثر نیازهای کاربران پاسخ می‌دهد.

 

بررسی باتری گوشی ناتینگ فون ۲

نقد و بررسی ناتینگ فون 2

شرکت ناتینگ برای گوشی جدید خود به سراغ باتری لیتیوم یونی با ظرفیت ۴۷۰۰ میلی‌آمپر ساعت رفته است. این میزان از ظرفیت باتری با توجه به نرخ نوسازی تطبیق پذیر، تراشه بهینه‌تر و بهبودهای نرم افزاری می‌تواند تا یک روز کامل با استفاده‌های معمولی دوام بیاورد که پیشرفت بسیار خوبی برای یک گوشی میان‌رده به حساب می‌آید.

گوشی Nothing Phone 2 از شارژ سریع ۴۵ واتی پشتیبانی می‌کند و با استفاده از شارژر مناسب در مدت زمان تقریبی نیم ساعت، ۶۲ درصد شارژ شود و شارژ کامل آن نیز در یک ساعت و چهار دقیقه انجام می‌شود. همچنین قابل ذکر است که میزان سرعت شارژ در گوشی جدید ناتینگ از نسل قبلی و گوشی Nothing Phone 1 کارایی بهتری دارد. پس خرید Nothing Phone 2 نیز با صرفه‌تر است.

نازنین قیاسی

من نازنین قیاسی هستم، فارغ التحصیل ارشد بیوتکنولوژی از دانشگاه تهران که از نوجوانی به کتاب‌خوانی و نوشتن داستان‌های کوتاه علاقه داشتم. احتمالا راحت‌ترین کار در این دنیا برایم نوشتن است به همین دلیل سال‌های زیادی است که در زمینه ترجمه متون انگلیسی و تولید محتوای سئو فعالیت دارم. از دیگر علاقه‌مندی‌هایم تماشای فیلم و انیمه است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا