نقد و بررسی

نقد و بررسی گوشی پوکو C65

نقد و بررسی گوشی پوکو C65

گوشی هوشمند Poco C65 جدیدترین پیشنهاد اقتصادی این شرکت است که مجموعه مناسبی از امکانات را به کاربران ارائه می‌دهد. در حال حاضر نسخه ۸/۲۵۶ گیگابایتی این گوشی با قیمتی در حدود ۶ میلیون تومان به فروش می‌رسد. این گوشی از نظر طراحی ظاهری و مشخصات فنی با نسخه ۴G گوشی Redmi 13C یکسان است اما تغییرات کوچکی در آن اعمال شده است.

در این نقد و بررسی به سراغ پوکو C65 رفتیم تا ببینیم آیا با قیمت مناسبی که ارائه می‌دهد قادر است رضایت کاربر را در این بازه قیمتی جلب کند یا خیر.

بررسی طراحی پوکو C65

نقد و بررسی گوشی پوکو C65

طراحی پوکو C65 برای یک گوشی ارزان‌قیمت واقعا خوب است و با اینکه هیچ فریم فلزی در اطراف بدنه یا پنل شیشه‌ای در قسمت پشتی به‌کار نرفته است اما در مجموع گوشی حس و حال خوبی را به کاربر منتقل می‌کند. پنل پشتی دارای یک روکش مات است که به کاهش جذب اثر انگشت کمک می‌کند. همچنین بخش مستطیلی بالایی که دوربین‌ها را در خود جای داده از یک پوشش براق بهره می‌برد.

با ضخامت ۸.۱ میلی‌متری، ارتفاع ۱۶۸ میلی‌متری و وزن ۱۹۲ گرمی، پوکو سی ۶۵ به طور کلی یک گوشی خوش‌دست و سبک به حساب می‌آید. در قسمت جلویی شاهد یک نمایشگر با حاشیه‌های ضخیم (به خصوص فریم پایینی) هستیم که توسط گوریلا گلس ۳ محافظت می‌شود. دوربین سلفی درون ناچ قطره‌ای کوچک فریم بالایی تعبیه شده است و در کل یک طراحی استاندارد و تکراری را به نمایش می‌گذارد.

نمایشگر Poco C65

نقد و بررسی گوشی پوکو C65

پوکو در گوشی موبایل جدید خود از یک نمایشگر بزرگ ۶.۷۴ اینچی با وضوح اچ‌دی پلاس یا ۷۲۰ در ۱۶۰۰ پیکسلی استفاده کرده است. این نمایشگر از پنل IPS LCD با حداکثر روشنایی ۶۰۰ نیت بهره می‌برد و از نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی پشتیبانی می‌کند. عملکرد این نمایشگر واقعا نسبت به قیمتی که ارائه می‌دهد خوب است و خوانایی خود را حتی در زیر نور مستقیم خورشید حفظ می‌کند.

نمایشگر پوکو سی ۶۵ از نرخ نوسازی متغیر پشتیبانی می‌کند و براساس نوع محتوایی که مشاهده می‌کنید نرخ نوسازی از ۶۰ تا ۹۰ هرتز تغییر می‌کند. این نمایشگر از گواهینامه‌های مختلفی مانند گواهی «نور آبی کم از TUV» بهره می‌برد که تجربه بصری بهتری را به کاربر منتقل می‌کند. به طور کلی، نمایشگر Poco C65 عملکرد خوبی در نمایش رنگ‌ها دارد و رضایت اکثر کاربران را در این بازه قیمتی جلب خواهد کرد.

سخت‌افزار پردازشی

نقد و بررسی گوشی پوکو C65

Poco C65 به یک چیپست Helio G85 مدیاتک مجهز شده است که چیپست جدیدی نیست و عملکرد قابل قبولی را ارائه می‌دهد. این چیپست از یک پردازنده هشت هسته‌ای و تراشه گرافیکی Mali-G52 MC2 بهره می‌برد و نباید انتظار زیادی از آن داشته باشید. در واقع این گوشی برای کارهای روزمره و گشت و گذار در شبکه‌های اجتماعی عملکرد رضایت‌بخشی را از خود نشان می‌دهد اما اگر به بازی کردن علاقه داشته باشید فقط می‌توانید عناوین نه چندان سنگین را روان اجرا کنید.

اگر به اجرای عناوینی مانند Asphalt 9 یا Call of Duty اصرار دارید، باید حتما تنظیمات گرافیکی آنها را بر روی متوسط قرار دهید. عملکرد کلی گوشی از نظر پاسخگویی لمسی نمایشگر و ثبات نرخ فریم رضایت‌بخش است (حداقل برای یک گوشی ۶ میلیون تومانی!) اما هر از گاهی کندی و تاخیر مشاهده می‌شود.

عملکرد دوربین پوکو C65

نقد و بررسی گوشی پوکو C65

پوکو سی ۶۵ دارای یک سیستم دوربین سه‌گانه است که با الگوریتم‌های هوش مصنوعی تقویت شده است. این سیستم دوربین از یک دوربین اصلی با حسگر ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین ماکروی ۲ مگاپیکسلی و دوربین عمق‌سنج AI برای عکس‌های پرتره تشکیل شده است. در بخش جلویی گوشی نیز یک دوربین سلفی با حسگر ۸ مگاپیکسلی تعبیه شده است.

سیستم دوربین این گوشی کاملا استاندارد است و در بسیاری از گوشی‌های هم‌رده با پوکو C65 نیز دیده می‌شود. رابط کاربری نرم‌افزار دوربین امکان استفاده آسان را فراهم می‌کند و دسترسی سریعی را به تمام حالت‌های عکاسی و فیلم‌برداری اصلی در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

پوکو C65 قابلیت فیلم‌برداری با حداکثر رزولوشن ۱۰۸۰p و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه را ارائه می‌دهد که استاندارد است. کیفیت تصاویر و ویدیوهای ثبت شده در طول روز و شرایط نوری مناسب، معمولی است و نمی‌توان از یک گوشی ارزان‌قیمت بیشتر از این انتظار داشت. تصاویر ثبت شده در نور کم و به خصوص شب دارای جزئیات کم و نویز زیاد هستند و تعریفی ندارند. البته با فعال کردن حالت شب یا Night Mode می‌توانید کمی شرایط را بهبود بدهید.

دوربین سلفی عملکرد قابل قبولی دارد و تصاویر ثبت شده دارای جزئیات مناسبی هستند. این دوربین نیز از فیلم‌برداری ۱۰۸۰p با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه پشتیبانی می‌کند. همچنین برای ثبت عکس‌های بهتر در شرایط نوری نامناسب می‌توانید از ویژگی شبیه‌سازی فلاش استفاده کنید که هنگام فشردن دکمه شاتر، با نمایش یک تصویر کاملا سفید باعث می‌شود نور بیشتری به چهره سوژه برسد.

شارژدهی باتری

پوکو سی ۶۵ از یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی بهره می‌برد و با اینکه از شارژ سریع ۱۸ واتی پشتیبانی می‌کند اما متاسفانه پوکو یک آداپتور ۱۰ واتی را به همراه گوشی عرضه کرده است. با این آداپتور شارژ کامل گوشی تقریبا ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه طول می‌کشد که با توجه به استانداردهای جدید واقعا زیاد است. به همین دلیل توصیه می‌کنیم حتما یک آداپتور شارژ ۱۸ واتی سازگار تهیه کنید تا این زمان را کاهش بدهید.

شارژدهی باتری در کل مناسب است و با استفاده معمول به راحتی بیشتر از یک روز دوام می‌آورد. اگر اهل بازی نباشید و زیاد از دوربین استفاده نکنید، این زمان می‌تواند به دو روز نیز افزایش یابد.

جمع‌بندی

با توجه به قیمتی که در حال حاضر می‌توانید Poco C65 را خریداری کنید، می‌توان گفت این گوشی با طراحی مناسب، نمایشگر بزرگ، کیفیت ساخت رضایت‌بخش و شارژدهی بسیار خوبی باتری، ارزش خرید مناسبی را ارائه می‌دهد. سیستم دوربین این گوشی عملکرد متوسطی را ارائه می‌دهد. پوکو C65 همچنین از شبکه ۵G پشتیبانی نمی‌کند، اما به هر حال در این بازه قیمتی معدودی از گوشی‌ها چنین قابلیتی را ارائه می‌دهند.

مصطفی طبری

مطالعه در مورد تازه‌های فناوری و گجت‌هایی که عجیب اما کاربردی هستن من رو به وجد میاره. موسیقی بی‌کلام و الکترونیک رو تقریبا روزی 6-7 ساعت گوش میدم و به همراه تماشای فیلم و سریال دو تا از تفریحات اصلی من رو تشکیل میدن.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا