نقد و بررسی

مقایسه گوشی شیائومی ۱۲ پرو با گلکسی S22

مقایسه گوشی شیائومی 12 پرو با گلکسی S22

دو گوشی هوشمند پرچمدار Xiaomi 12 Pro و سامسونگ Galaxy S22 جزو پرچمداران سال گذشته بازار به حساب می‌آیند که حالا به گزینه‌های معقولی برای خرید تبدیل شده‌اند. نسخه ۲۵۶/۸ گیگابایتی این دو گوشی به ترتیب با قیمت حدودا ۳۱.۵ و ۳۰ میلیون تومان در بازار قابل خرید هستند.

این تفاوت قیمتی نزدیک باعث می‌شود تا شیائومی ۱۲ پرو و گلکسی اس ۲۲ به دو گزینه عالی برای مقایسه محسوب شوند. در این مقاله قصد داریم ببینیم کدام گوشی ارزش خرید بالاتری را ارائه می‌دهد و در حال حاضر گزینه بهتری برای خرید به حساب می‌آید.

طراحی

شیائومی در طراحی ۱۲ پرو سنگ تمام گذاشته است. حاشیه باریک نمایشگر، طراحی جذاب ماژول دوربین و انحنای لبه‌ها باعث می‌شود تا با یک گوشی خوش‌دست و جذاب روبه‌رو باشیم. پنل پشتی شیائومی ۱۲ پرو از شیشه مقاوم ساخته شده است. همچنین فریم گوشی از آلیاژ آلومینیوم ساخته شده و نمایشگر توسط شیشه گوریلا گلس ویکتوس محافظت می‌شود.

مقایسه گوشی شیائومی 12 پرو با گلکسی S22

ابعاد گوشی ۱۶۳.۶ در ۷۴.۶ در ۸.۲ میلی‌متر و وزن آن ۲۰۴ گرم است که نسبتا سنگین محسوب می‌شود. در مقابل، سامسونگ در گلکسی اس ۲۲ از لبه‌های تخت استفاده کرده است که طرفداران و منتقدان خودش را دارد. به‌طور کلی، طراحی این گوشی واقعا زیباست و اکثر کاربران آن را یک محصول خوش‌دست ارزیابی می‌کنند.

ابعاد گلکسی S22 معادل ۱۴۶ در ۷۰.۶ در ۷.۶ میلی‌متر و وزن آن ۱۶۷ گرم است. پنل جلویی و پشتی از گوریلا گلس ویکتوس پلاس ساخته شده و برای فریم کناری از آلیاژ آلومینیوم مستحکم و تقویت شده استفاده شده است. تفاوت وزن بین دو گوشی به‌علت کوچک‌‌تر بودن نمایشگر گلکسی اس ۲۲ است و در واقع برای کاربرانی که به یک گوشی هوشمند جمع‌وجور و سبک نیاز دارند، گزینه جذابی محسوب می‌شود.

مقایسه گوشی شیائومی 12 پرو با گلکسی S22

Galaxy S22 از استاندارد حفاظتی IP68 بهره می‌برد و تا ۳۰ دقیقه در عمق ۱.۵ متری آب مقاومت دارد. اما متاسفانه در شیائومی ۱۲ پرو از گواهی ضدآب خبری نیست. به‌طور کلی، طراحی هر دو گوشی جذاب‌تر است، اما گلکسی اس ۲۲ طراحی مینیمال‌تر و به‌روزتری را به نمایش می‌گذارد و البته مقاومت بالاتری نیز دارد.

نمایشگر

Xiaomi 12 Pro به یک نمایشگر ۶.۷۳ اینچی با پنل پیشرفته LTPO AMOLED مجهز است که از وضوح ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پیکسل و نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی می‌کند. این نمایشگر قابلیت نمایش ۱ میلیارد رنگ را دارد و روشنایی آن به حداکثر ۱۵۰۰ نیت می‌رسد. همچنین از فناوری دالبی ویژن و +HDR10 پشتیبانی می‌شود.

مقایسه گوشی شیائومی 12 پرو با گلکسی S22

سامسونگ در گلکسی اس ۲۲ از یک نمایشگر ۶.۱ اینچی با پنل Dynamic AMOLED 2X استفاده کرده است. این پنل که جزو بهترین پنل‌های سامسونگ محسوب می‌شود از رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسلی، نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی، حداکثر روشنایی ۱۳۰۰ نیت و فناوری +HDR10 پشتیبانی می‌کند.

مقایسه گوشی شیائومی 12 پرو با گلکسی S22

هر دو نمایشگر فوق‌العاده عالی هستند و حتی رضایت سخت‌گیرترین کاربران را جلب خواهد کرد. اما اگر به نمایشگر بزرگ و با کیفیت‌تری نیاز دارید، شیائومی ۱۲ پرو انتخاب بهتری است.

عملکرد سخت‌افزاری

شیائومی ۱۲ پرو از چیپست پرچمدار اسنپدراگون ۸ نسل ۱ مجهز است که پردازنده هشت هسته‌ای و تراشه گرافیکی Adreno 730 آن عملکرد فوق‌العاده خوبی را ارائه می‌دهد. این گوشی در سه نسخه ۱۲۸.۸، ۸/۲۵۶ و ۱۲/۲۵۶ گیگابایتی به بازار عرضه شده است و حافظه داخلی از آن نوع UFS 3.1 است که عملکرد سریعی دارد.

مقایسه گوشی شیائومی 12 پرو با گلکسی S22

سامسونگ طبق معمول پرچمدار خود را در دو نسخه و این بار با چیپست اگزینوس ۲۲۰۰ و اسنپدراگون ۸ نسل ۱ به بازار عرضه کرده است. چیپست اگزینوس به یک پردازنده هشت هسته‌ای و تراشه گرافیکی Xclipse 920 مجهز است. البته هر دو چیپست عملکرد بسیار خوبی دارند و تفاوت عملکردی بین اگزینوس و اسنپدراگون نسبت به قبل کمتر شده است.

مقایسه گوشی شیائومی 12 پرو با گلکسی S22

گلکسی اس ۲۲ در دو نسخه ۸/۱۲۸ و ۸/۲۵۶ گیگابایتی به بازار عرضه شده است و حافظه داخلی آن نیز از نوع UFS 3.1 است.

بنابراین، از نظر قدرت پردازشی در اجرای بازی‌های سنگین، هر دو گوشی در یک سطح قرار می‌گیرند. اما اگر نسخه اگزینوس گلکسی اس ۲۲ را خریداری کنید ممکن است عملکرد نسبتا پایین‌تری را نسبت به اسنپدراگون ۸ نسل ۱ شاهد باشید که البته آنقدر زیاد نیست. همچنین، شیائومی ۱۲ پرو با رم ۱۲ گیگابایتی نیز قابل خرید است که عملکرد بهتری را ارائه می‌دهد.

دوربین

در بخش دوربین هم Galaxy S22 و هم Xiaomi 12 Pro امکانات بسیار خوبی را در دسترس کاربر قرار می‌دهند. نماینده سامسونگ، یک سیستم دوربین سه‌تایی شامل دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با لنز واید ۲۳ میلی‌متری و لرزشگیر اپتیکال، دوربین تله‌فتوی ۱۰ مگاپیکسلی با لنز ۷۰ میلی‌متری، لرزشگیر اپتیکال و بزرگنمایی اپتیکال ۳ برابری و در نهایت دوربین اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی با لنز ۱۳ میلی‌متری و زاویه دید ۱۲۰ درجه‌ای را در دسترس کاربر قرار می‌دهد.

مقایسه گوشی شیائومی 12 پرو با گلکسی S22

گلکسی اس ۲۲ قابلیت فیلم‌برداری ۸K با نرخ ۲۴ فریم بر ثانیه و ۴K با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه را ارائه می‌دهد. لرزشگیر هیبرید EIS، ضبط صدای استریو، فناوری +HDR10 و قابلیت Super Steady برای حذف لرزش‌ها از جمله ویژگی‌های مهم S22 در بخش فیلم‌برداری هستند. همچنین این گوشی قابلیت فیلم‌برداری صحنه آهسته با سرعت ۹۶۰ فریم در رزولوشن ۷۲۰p را ارائه می‌دهد.

در قسمت جلویی، دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی با لنز واید ۲۶ میلی‌متری درون حفره نمایشگر قرار گرفته است که از فیلم‌برداری ۴K با نرخ ۶۰ فریم پشتیبانی می‌کند و در مجموع کیفیت بسیار خوبی دارد.

شیائومی ۱۲ پرو نیز به یک سیستم دوربین سه‌تایی مجهز است. این سیستم شامل دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با لنز واید ۲۴ میلی‌متری و لرزشگیر اپتیکال، دوربین تله‌فتوی ۵۰ مگاپیکسلی با لنز ۴۸ میلی‌متری و بزرگنمایی اپتکیال ۲ برابر و در نهایت دوربین اولترا واید ۵۰ مگاپیکسلی با زاویه دید ۱۱۵ درجه‌ای است.

مقایسه گوشی شیائومی 12 پرو با گلکسی S22

دوربین شیائومی ۱۲ پرو قابلیت فیلم‌برداری ۸K با نرخ ۲۴ فریم و ۴K با نرخ ۶۰ فریم را در دسترس قرار می‌دهد. از فیلم‌برداری با قابلیت +HDR10 پشتیبانی می‌شود و به‌لطف لرزشگیر هیبریدی EIS، ویدیوها در اکثر شرایط روان و بدون مشکل است. این گوشی همچنین قابلیت فیلم‌برداری صحنه آهسته با سرعت فوق‌العاده ۱۹۲۰ فریم در رزولوشن ۷۲۰p را ارائه می‌دهد.

دوربین سلفی در نماینده شیائومی یک نمونه ۳۲ مگاپیکسلی با لنز واید ۲۶ میلی‌متری است که از فیلم‌برداری ۱۰۸۰p با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه‌ای و +HDR10 پشتیبانی می‌کند.

هر دو گوشی از دوربین‌های بسیار خوبی برخوردارند و به‌طور کلی در اکثر شرایط عملکردی مشابه را ارائه می‌دهند. اما ممکن است در برخی شرایط عملکرد سیستم دوربین Xiaomi 12 Pro و گاهی عملکرد دوربین Galaxy S22 بهتر باشد.

باتری

شیائومی در ۱۲ پرو از یک باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۴۶۰۰ میلی‌آمپرساعتی استفاده کرده است. به‌لطف پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۱۲۰ واتی، باتری گوشی فقط در ۱۸ دقیقه شارژ می‌شود. این گوشی همچنین از شارژ بی‌سیم ۵۰ واتی و شارژ معکوس ۱۰ واتی پشتیبانی می‌کند. شارژدهی شیائومی ۱۲ پرو با توجه به ابعاد و وزن گوشی می‌توانست بهتر باشد.

در نقطه مقابل، گلکسی اس ۲۲ به یک باتری ۳۷۰۰ میلی‌آمپرساعتی مجهز است که از فناوری شارژ سریع ۲۵ واتی، شارژ سریع بی‌سیم ۱۵ واتی و شارژ معکوس ۴.۵ واتی پشتیبانی می‌کند. اگرچه سرعت شارژ باتری S22 به مراتب کمتر از شیائومی ۱۲ پرو است، اما از نظر شارژدهی واقعا عملکرد بهتری را ارائه می‌دهد.

جمع‌بندی

هر دو پرچمدار جزو گزینه‌های خوب بازار محسوب می‌شوند که سطح امکانات بسیار خوبی را ارائه می‌دهند. اما از نظر طراحی و مقاومت، گلکسی اس ۲۲ وضعیت بهتری را ارائه می‌دهد و در بخش نمایشگر، شیائومی ۱۲ پرو تجربه نسبتا بهتری را فراهم می‌کند. از نظر سخت‌افزاری، اگر نسخه اسنپدراگون ۸ نسل ۱ گلکسی اس ۲۲ را بخرید، شیائومی ۱۲ پرو با ارائه رم ۱۲ گیگابایتی، در مجموع گزینه بهتری است.

اگر نسخه اگزینوس گلکسی اس ۲۲ را تهیه کنید، از نظر عملکرد در سطح پایین‌تری از شیائومی ۱۲ پرو قرار می‌گیرید. اما با این حال، هر دو گوشی قابلیت اجرای بازی‌های گرافیکی سنگین را دارند.

در بخش دوربین هر دو گوشی عملکردی نزدیک دارند و در برخی شرایط نسبت به دیگری کمی بهتر عمل می‌کنند. از نظر فیلم‌برداری صحنه آهسته، شیائومی ۱۲ پرو آزادی عمل بیشتری را در اختیارتان قرار می‌دهد.

در نهایت شارژدهی باتری در گلکسی اس ۲۲ با توجه به ابعاد گوشی واقعا بهتر است و رضایت کاربر را جلب می‌کند. بنابراین، با توجه به اختلاف قیمت کم بین دو گوشی، شیائومی ۱۲ پرو می‌تواند گزینه باارزش‌تری محسوب شود.

مصطفی طبری

مطالعه در مورد تازه‌های فناوری و گجت‌هایی که عجیب اما کاربردی هستن من رو به وجد میاره. موسیقی بی‌کلام و الکترونیک رو تقریبا روزی 6-7 ساعت گوش میدم و به همراه تماشای فیلم و سریال دو تا از تفریحات اصلی من رو تشکیل میدن.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا