پیشرفت فناوری و اضافه شدن قابلیتهای مختلفی که حتی در گوشیهای هوشمند ارزان قیمت در دسترس کاربران قرار دارند، اگرچه بسیار مطلوب است اما گاهی اوقات یک چالش تحت عنوان شارژدهی باتری را مطرح میکند. نمایشگر با کیفیت و روشن، طراحی باریک و جذاب، چیپست قدرتمند و امکان فیلمبرداری ۴K و حتی ۸K قطعا موارد خوبی هستند، اما وقتی باعث شوند شارژ باتری گوشی شما خیلی سریع خالی شود دیگر چندان کاربردی به نظر نمیرسند!
شاید کمتر از پنج سال پیش، عرضه یک گوشی هوشمند با باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی به بازار یک خبر درست و حسابی به حساب میآمد. اما در حال حاضر به لطف پیشرفت تکنولوژیهای طراحی باتری و قطعات اصلی گوشی، اکثر گوشیهای هوشمند بازار از یک باتری ۴۵۰۰ و ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی بهره میبرند.
به طور کلی، شارژدهی باتری یک گوشی هوشمند تا حد زیادی به میزان روشنایی و نرخ نوسازی صفحه نمایش و بهینه بودن چیپست آن بستگی دارد. هر چقدر روشنایی یا نرخ نوسازی را در حالت کمتری قرار دهید و چیپست هم بهینهتر باشد، میتوانید شارژدهی به مراتب بالاتری را از گوشی خود انتظار داشته باشید.
شیائومی یکی از برندهای پرطرفدار در ایران است که در این وضعیت بازار گزینههای زیادی را برای خرید در دسترس کاربران قرار میدهد. به همین دلیل، در این مقاله قصد داریم به چند مورد از بهترین گوشیهای شیائومی که شارژدهی بالایی دارند اشاره کنیم. اگر شارژدهی باتری مهمترین اولویت شما برای خرید یک گوشی هوشمند است این مقاله را از دست ندهید.
شیائومی Redmi K60 Ultra
ردمی K60 اولترا یکی از گزینههای ارزشمند بازار است که اخیرا در دسترس قرار گرفته است. این گوشی گیمینگ با کانفیگ قدرتمند خود، یکی از انتخابهای جذاب برای هر گیمر دوآتشهای محسوب میشود. ردمی در این گوشی از یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی استفاده کرده است که به لطف پشتیبانی از شارژ سریع ۱۲۰ واتی، کاربر میتواند تقریبا در ۲۰ دقیقه باتری را به طور کامل شارژ کند.
چیپست +Dimensity 9200 به کار رفته در Redmi K60 Ultra بسیار قدرتمند و بهینه است و یکی از دلایلی که باعث میشود این گوشی شارژدهی خوبی داشته باشد همین است. البته اگر نرخ نوسازی نمایشگر را از ۱۴۴ هرتز به ۱۲۰ یا ۹۰ هرتز کاهش دهید قطعا شارژدهی بالاتری را تجربه میکند. اما در حالت عادی و با استفاده معمول میتوانید یک روز کامل شارژدهی را از باتری این گوشی انتظار داشته باشید.
شیائومی ۱۳T Pro
شیائومی ۱۳ تی پرو یکی دیگر از گزینههای ردهبالا و قدرتمندی است که به تازگی به بازار عرضه شده است و ارزش خرید بالایی دارد. این گوشی نیز از چیپست قدرتمند و بهینه دایمنسیتی ۹۲۰۰ پلاس و نمایشگر امولد با حداکثر روشنایی ۲۵۰۰ نیت و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتزی بهره میبرد. باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی به کار رفته در Xiaomi 13T Pro شارژدهی قابل قبولی دارد.
برای مثال، با یک بار شارژ کامل باتری میتوانید تا ۸.۵ ساعت بازی کنید و یا تا ۱۳ ساعت ویدیو ببینید که برای یک گوشی با این قدرت سختافزاری و نمایشگر با کیفیت رضایتبخش است. همچنین، شیائومی ۱۳T Pro از شارژ سریع ۱۲۰ واتی سیمی پشتیبانی میکند و میتوان در عرض ۲۰ دقیقه باتری را به طور کامل شارژ کرد.
شیائومی Poco F5
اگر بودجه کمتری دارید و میخواهید یک گزینه با ارزش خرید بالا را تهیه کنید، پوکو F5 قطعا باید در لیست گزینههای شما قرار داشته باشد. یکی از نقاط قوت این گوشی، شارژدهی خوب باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی این گوشی باعث میشود تا از این نظر نیز رضایت داشته باشید. با شارژ کامل باتری، تقریبا میتوانید تا ۸ ساعت بازی کنید و یا ۱۳.۵ ساعت ویدیو ببینید که واقعا قابل قبول است.
یکی از دلایل شارژدهی خوب باتری پوکو اف ۵ چیپست بهینه اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی نمایشگر است. Poco F5 از شارژ سریع ۶۷ واتی پشتیبانی میکند و کاربر میتواند در عرض ۴۵ دقیقه باتری گوشی را به طور کامل شارژ کند.
شیائومی Poco X5 Pro
پوکو ایکس ۵ پرو یکی دیگر از گزینههای خوش قیمت و جذاب موجود در بازار است که ویژگیهای بسیار خوبی را ارائه میدهد. چیپست اسنپدراگون ۷۷۸G 5G در این گوشی عملکرد قابل قبولی دارد و میتواند اکثر بازیها را با تنظیمات متوسط با نرخ فریم عالی اجرا کند. دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی توانایی ثبت عکسهای رضایتبخشی را دارند.
Poco X5 Pro 5G به یک باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی مجهز شده است. این گوشی از شارژ سریع ۶۷ واتی پشتیباتی میکند و میتوان در ۴۵ دقیقه باتری را به صورت کامل شارژ کرد. با یک بار شارژ کامل باتری میتوان ۱۹.۵ ساعت ویدیو پخش کرد و یا در حدود ۹ ساعت بازی کرد.
شیائومی Poco C40
اگر شارژدهی بالاترین اولویت شماست و قرار نیست هزینه زیادی را برای خرید گوشی بپردازید، پوکو C40 یکی از گزینههای مناسب برای شما خواهد بود. این گوشی ارزان قیمت مشخصات سختافزاری سطح پایین و یک نمایشگر معمولی را ارائه میکند اما در عوض یک باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۶۰۰۰ میلیآمپرساعتی در دسترس شما قرار میگیرد.
چیپست JLQ JR510 به کار رفته در این گوشی کاملا معمولی است اما پردازنده هشت هستهای و تراشه گرافیکی Mali-G57 MC1 آن از پس اجرای بازیهای تفننی و نه چندان سنگین بر میآید. اگر یک کاربر حرفهای هستید که روزانه چند ساعت در شبکههای اجتماعی گشت و گذار میکنید و یا به استفاده همزمان از چند اپلیکیشن عادت کردهاید، پوکو سی ۴۰ نمیتواند برای شما یک گزینه مناسب باشد.
اما اگر به یک گوشی اندرویدی با قابلیتهای استاندارد و کارآمد هر گوشی هوشمند دیگر و شارژدهی بسیار عالی باتری نیاز دارید، پوکو C40 حتما یک گزینه بالقوه است. این گوشی از شارژ سریع ۱۸ واتی پشتیبانی میکند که به کاربر اجازه میدهد در عرض ۲.۵ ساعت باتری گوشی را به طور کامل شارژ کند.
با یک بار شارژ کامل باتری میتوان انتظار داشت تا ۲۰ ساعت ویدیو تماشا کرد و یا ۱۱ ساعت بازی کرد. اگر قرار نیست در روز چند ساعت را به بازی اختصاص بدهید احتمالا تا سه روز نیازی به شارژ مجدد باتری Poco C40 نخواهید داشت!