میتوان گفت گلکسی بادز ۲ پرو آخرین محصول سامسونگ بعد از هدفون جدید سامسونگ گلکسی بادز ۲ اف ای است که چندی پیش توسط این کمپانی از آن رونمایی شد. نسخه پرو و پیشرفته Galaxy Buds اما تابستان سال گذشته وارد بازار شده است. این روزها که هدفونهای بیسیم پیشرفت زیادی کردهاند و از کیفیت صدای بالایی برخوردارند، باید خرید هدفون Buds 2 Pro به چه صورت است. در ادامه با بررسی گلکسی بادز ۲ پرو سامسونگ همراه ما باشید.
بررسی طراحی و کیفیت ساخت گلکسی بادز ۲ پرو
خوشبختانه گلکسی بادز ۲ پرو یک ایرباد راحت و نسبتاً جمعوجور است. این ایرباد نسبت به برخی رقبا مثل WF-1000XM4 سونی سبکتر و جمعجورتر بوده و به شخصه میتوان ساعتها بدون مشکل و ناراحتی از آن استفاده کرد. سامسونگ کیس ایرباد را از جنس سیلیکون نرم ساخته که حس بسیار خوبی درون دست دارد و کیفیت ساخت آن نیز بالاست. ضخامت کیس شاید کمی بیشتر از ایدهآل باشد اما بدون مشکل میتوانید آن را درون جیب شلوارتان قرار دهید.
این ایرباد همچنین به لطف استاندارد IPX7 دربرابر آب مقاوم است و نگرانی بابت استفاده آن زیر باران یا هنگام ورزش و تعرق نخواهید داشت. سینک شدن هدفون بادز ۲ پرو با گوشی های سامسونگ نیز بسیار راحت و جذاب است. گلکسی بادز ۲ پرو مثل اکثر ایربادهای بیسیم با کنترلهای لمسی روی ایرباد کار میکند. به این ترتیب میتوانید با لمس ایرباد کارهایی مثل توقف یا پخش موزیک، ترک بعدی و قبلی و همچنین سوییچ بین نویزکنسلینگ و حالت شفافیت را انجام دهید.
بررسی کیفیت صدا در Galaxy Buds 2 Pro
هدفون بادز ۲ پرو سامسونگ از صدای ۲۴ بیتی و Dolby Atmos پشتیبانی میکند، درست مشابه هدفونهای اپل و Tidal که از این فرم از صدای بدون افت پشتیبانی میکنند. هدفونهای بلوتوثی معمولاً در زمینه تکنیکال یا بخش سابجکتیو صدا عالی عمل نمیکنند و یکی از دلایل مهم آن هم فشردهسازی بلوتوث است. با این حال گلکسی بادز ۲ پرو میتواند جزئیات زیادی از صدا را به گوش شما برساند این جزئیات برای یک ایرباد بلوتوثی کاملاً قابل قبول است. بهخاطر eargain نسبتاً برجسته، صدای خوانندهها کمی حالت متالیک داشته و نمیتوان آنها را کاملاً طبیعی توصیف کرد. با اینحال این عیب هم بسته به ترک یا سبک موسیقی میتواند چندان محسوس نباشد.
بررسی نویزکنسلینگ در هدفون Buds 2 Pro
گلکسی بادز ۲ پرو از نظر نویزکنسلینگ فعال یا همان ANC عملکرد متوسطی دارد. هدفون Buds 2 Pro سامسونگ نسبت به مدلهای ارزانقیمت و یا کمتر شناخته شده عملکرد بهتری دارد. با اینحال اگر به دنبال حذف حداکثر نویز محیط هستید، بهتر است به سراغ ایرپاد پرو ۲ اپل، WF-1000XM4 سونی یا Bose QuietComfort Buds II بروید. گلکسی بادز ۲ پرو برای حذف فرکانسهای پایینی عملکرد خوبی دارد اما ضعف اصلی آن فرکانسهای میانی و بالایی است.
با اینحال بادز ۲ پرو کماکان برای استفاده از مترو، کافه، هواپیما یا سایر محیطهای شلوغ نسبت به یک ایرباد بدون ANC بسیار مناسبتر است. بادز ۲ پرو همچنین نسبت به بادز پرو نیز در این بخش بهبود قابل توجهی داشته است؛ اگرچه سامسونگ هنوز راه درازی را برای رسیدن به رقبایش از سونی و اپل در پیش دارد.
بررسی کدک بلوتوث و تأخیر صدا در بادز ۲ پرو
گلکسی بادز ۲ پرو از کدکهای SBC، AAC و کدک اختصاصی SSC سامسونگ استفاده میکند. بیشک یکی از نقاط ضعف مهم این ایرباد عدم پشتیبانی از کدکهایی مثل LDAC یا حتی aptX است. به این ترتیب شما در استفاده با داشتن هر مدل از گوشی موبایل محدود به کدک نهچندان پیشرفته AAC خواهید بود. این تصمیم سامسونگ احتمالاً در راستای تلاش برای حبس کاربران درون اکوسیستم خود است. عدم پشتیبانی از aptX LL یا aptX Adaptive همچنین باعث شده تا در استفاده با گوشیهای غیرسامسونگی، تأخیر قابل توجهی هم وجود داشته باشد. این تأخیر هنگام تماشای ویدئوها چندان محسوس نیست اما برای گیمرها مسلماً قابل تحمل نخواهد بود.
بررسی میکروفون گلکسی بادز ۲ پرو
یکی از قابلیتهای خوب گلکسی بادز ۲ پرو فناوری WindShield سامسونگ است که صدای باد را در مکالمات حذف میکند. به این ترتیب اگر در هوای طوفانی هم باشید صدای شما به خوبی به گوش طرف مقابل میرسد. با اینحال در مجموع عملکرد میکروفون گلکسی بادز ۲ پرو در محیطهای شلوغ قابل قبول بوده اما عالی نیست.
میتوان گفت عملکرد میکروفون هدفون گلکسی بادز ۲ پرو سامسونگ نسبت به هدفونهای سونی بسیار بهتر است، اما ایرپاد پرو اپل کماکان در این زمینه بیرقیب محسوب میشود. پس اگر روزانه مکالمات بسیاری دارید و میخواهید شفافترین صدا به گوش طرف مقابلتان برسد و گوشی شما سامسونگ نیست، شاید بهتر باشد به سراغ ایرپاد های اپل بروید. در غیر اینصورت برای مکالمات گهگاه و عادی عملکرد میکروفون گلکسی بادز ۲ پرو کاملاً راضیکننده است.
بررسی نگهداری شارژ هدفون بادز ۲ پرو
هدفون بلوتوثی گلکسی بادز ۲ پرو با هر بار شارژ میتواند با فعال بودن ANC حدود ۵ ساعت موزیک پخش کند. اگر دوام شارژ کیس را هم به آن اضافه کنید، شارژدهی مجموع به بیش از ۲۰ ساعت میرسد. گفتنی است اگر بدون ANC از گلکسی بادز استفاده کنید شارژدهی آن به ۸ تا ۳۰ ساعت میرسد. این کیس همچنین از شارژ بیسیم بر روی شارژر مبتنی بر Qi و Wireless PowerShare پشتیبانی میکند.
با اینحال، این رقم از رقبایی مثل ایرپاد پرو و WF-1000XM4 سونی کمتر است. همچنین اگر حجم صدا را روی حداکثر تنظیم کنید و برخی قابلیتهای هوشمند را هم فعال کنید، شارژدهی به حدود ۴ ساعت کاهش خواهد یافت. به این ترتیب ایرباد سامسونگ در این زمینه نسبت به رقبای اصلی خود عملکرد ضعیفتری دارد.
بررسی قیمت هدفون Buds 2 Pro سامسونگ
گلکسی بادز ۲ پرو، هدفون نسبتا جدید سامسونگ است و در بازار جهانی قیمتی معادل ۲۲۹ دلار دارد. در ایران هدفون آخرین مدل سامسونگ را میتوانید با قیمت ۵ تا ۶ میلیون تومان خریداری کنید.