نقد و بررسی

نقد و بررسی گوشی موبایل موتورولا مدل Moto E13

نقد و بررسی گوشی موبایل موتورولا مدل Moto E13

برند موتورولا که نام آن را از سال‌های پیش و با تولید گوشی‌های تاشو و نوستالژیک قدیمی می‌شناسیم، بار دیگر با محصولات بسیار مقرون به صرفه و اقتصادی خود توانسته است، در دنیای تکنولوژی سر و صدا به پا کند. این شرکت آپشن‌های جذاب متنوعی را بر روی گوشی‌های موبایل خود با قیمت‌های مختلف قرار داده است. گوشی موتورولا Moto E13 یکی از گوشی‌های مقرون به صرفه با امکانات و ویژگی‌های بسیار خوب موتورلا است. صفحه نمایش ۶.۵ اینچی IPS LCD با وضوح بالا، باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی و شارژ سریع ۳۰ واتی، از ویژگی‌های خوب این گوشی است.

 

طراحی گوشی موتورولا  Moto E13

نقد و بررسی گوشی موبایل موتورولا مدل Moto E13

گوشی موتورولا Moto E13 مانند دیگر گوشی‌های موتورولا از طراحی نسبتا ساده ای برخوردار است. بدنه این گوشی کاملا پلاستیکی است که در هنگام استفاده حس نسبتا خوبی را به شما القا می کند. قاب پشتی گوشی طرح مات است. اثر انگشت و کثیفی زیادی روی قاب پشتی باقی نمی‌ماند. بدنه گوشی به صورت تخت و صاف ساخته شده است، اما لبه‌ها کمی خمیده هستند تا بهتر در دست قرار بگیرند.

گوشی موتورولا ای ۱۳، هم از نظر ابعاد و هم از نظر قطر و وزن در مقایسه با بقیه هم رده‌ها بهتر ساخته شده است. این گوشی با ابعاد ۱۶۴.۲ × ۷۵ × ۸,۵ میلی متر و وزنی در حدود ۱۷۹.۵ گرم به شما اجازه می‌دهد بدون اذیت و مزاحمت خاصی برای مدت طولانی از گوشی استفاده کنید. گوشی موتورولا Moto E13 در سه رنگ فیروزه‌ای، مشکی و سفید در بازار عرضه شده است.

نکته مهمی که در بخش طراحی باید به آن اشاره کرد، استفاده از گواهی IP52 در ساخت گوشی Moto E13 است که باعث شده این گوشی در برابر پاشیدن ذرات آب مقاوم باشد. در مجموع کیفیت ساخت و طراحی برای یک گوشی اقتصادی بسیار خوب است.

 

صفحه نمایش گوشی  Motorola Moto E13

نقد و بررسی گوشی موبایل موتورولا مدل Moto E13

نمایشگر گوشی Moto E13 موتورولا تمام استانداردهای لازم برای گوشی‌های این رده قیمتی را دارد. صفحه نمایش ۶.۵ اینچی با پنل IPS LCD با رزولوشن ۷۲۰ در ۱۶۰۰، جزئیات را به خوبی به نمایش می‌گذارد. نسبت بدنه به صفحه نمایش ۸۲.۸ درصد است. صفحه LCD در محیط بیرون از خانه به دلیل زاویه دید و روشنایی کمی که دارد، تا حدودی کاربر را در استفاده از گوشی دچار مشکل خواهد کرد. در مجموع کیفیت رنگ گوشی موتورولا مدل Motorola Moto E13 در حد یک پرچمدار نیست، اما برای یک گوشی ۵، ۶ میلیون تومانی قابل قبول است.

 

 

عملکرد پردازشی گوشی موتورولا Moto E13

نقد و بررسی گوشی موبایل موتورولا مدل Moto E13

چیپست به کار رفته در گوشی موتورولا Moto E13، تراشه ‌۱۲ نانومتری Unisoc T606 است که متاسفانه در بنچمارک‌ها عملکرد مناسبی ندارد و تجربه خوبی را در استفاده روزمره و معمولی به شما ارائه نمی‌دهد. البته این موضوع به این معنی نیست که استفاده از گوشی آزار دهنده است. بلکه نباید انتظار تجربه ای روان و بدون لگ و باگ در اجرای بازی‌ها یا برنامه‌های سنگین را از آن داشت. حتی در استفاده معمولی از گوشی باید صبور باشید، چرا که برنامه‌ها کمی دیر باز می‌شوند و هنگام باز کردن برخی برنامه‌ها یک تاخیر کوچک وجود دارد که باید به آن عادت کنید.

گوشی موتورولا مدل Motorola Moto E13 در نسخه ای با رم ۲ و ۶۴ گیگابایت فضای ذخیره سازی عرضه شده است که باعث می‌شود در مالتی تسک عملکرد چندان خوبی نداشته باشد. البته کاربر می‌تواند با قرار دادن کارت حافظه microSD تا یک ترابایت این فضا را افزایش دهد. گوشی موتورولا Moto E13 دارای پردازنده گرافیکی Mali-G57 MP1 است که دارای بازه سرعتی ۴۰۰ تا ۶۵۰ مگاهرتز است.

به دلیل قدرت پردازش پایین موتو، اندروید ۱۳ نسخه Go برای گوشی Moto E13 استفاده شده است که نسخه سبک شده با امکانات کمتر است. این نسخه از نظر ظاهری و ویژگی‌های شخصی سازی شباهت‌های زیادی به اندروید خام و در استفاده معمولی و روزمره دارد، رابط کاربری بسیار شبیه به انواع موبایل موتورولا است و استفاده از آن آسان است.

 

عملکرد دوربین گوشی Motorola Moto E13

نقد و بررسی گوشی موبایل موتورولا مدل Moto E13

موتورولا امکانات ویژه‌ای را برای بخش دوربین گوشی موتو E13 در نظر نگرفته است. گوشی موتورولا مدل Moto E13 با داشتن تنها یک دوربین پشت و یک دوربین سلفی، طراحی شبیه به نسل‌های اولیه گوشی‌های هوشمند دارد. گرچه در سال‌های اخیر شاهد همین طراحی در نسل قبلی گوشی‌های سامسونگ و حتی اپل بودیم.

دوربین اصلی و در واقع تنها دوربین گوشی موتورولا را یک لنز ۱۳ مگاپیکسلی از نوع عریض، با دیافراگم ۲.۲/f و قابلیت فوکوس خودکار تشکیل داده است. این دوربین، به صورت Main عکس‌برداری انجام می‌دهد که مخصوص ثبت تصاویر با کیفیت بسیار بالا در نمای باز است. دوربین سلفی این گوشی با وضوح ۵ مگاپیکسلی از نوع عریض است که با دریچه دیافراگم f/2.4، مخصوص ثبت تصاویر به صورت سلفی است.

عکس‌های لنز اصلی کیفیت معمولی دارند و جزئیات زیادی در عکس‌ها دیده نمی شود، ترکیب رنگ و وضوح زیاد خوب نیست و بیشتر برای ثبت لحظات مفید است، با توجه به پردازنده ضعیف گوشی، عکس گرفتن کمی زمان می برد و برای عکس‌های خود جوش و غیر منتظره چندان مناسب نیست. دوربین سلفی هیچ تعریفی ندارد و عکس‌هایی با جزئیات کم و نویز بالا به شما می‌دهد. هر دو دوربین اصلی و سلفی قابلیت ضبط ویدیو با فرمت ۱۰۸۰p و ۳۰ فریم بر ثانیه را دارند.

کیفیت صدا در تصاویر ضبط شده در حد نرمال است و جزئیات نسبتا کمی در فیلم‌ها با رنگ‌های پریده دیده می‌شود. همچنین اگر سوژه بیش از حد حرکت کند، فوکوس خودکار دچار مشکل شده و سوژه تار خواهد شد. در مجموع نباید انتظار زیادی از دوربین گوشی موتورولا مدل Motorola Moto E13 داشت.

 

اسپیکر گوشی Moto E13 موتورلا

 در گوشی موتورولا مدل Motorola Moto E13 از اسپیکر با بلندی صدای مناسبی استفاده شده اما نباید از این گوشی انتظار کیفیت صدای بالایی داشت. البته محل قرارگیری جک ۳.۵ میلی متری صدا به شما این امکان را می دهد که به راحتی از هندزفری یا هدست سیمی استفاده کنید و کیفیت صدای بهتری داشته باشید. شرکت موبایل موتورولا برای گوشی موتورولا Moto E13 از سیستم صوتی مونو استفاده کرده و صدا فقط از اسپیکر زیر گوشی پخش می شود. البته کیفیت و بلندی صدا قابل قبول و راضی کننده است.

 

عملکرد باتری موتو  E13 موتورولا

نقد و بررسی گوشی موبایل موتورولا مدل Moto E13

گوشی‌های مقرون به صرفه به دلیل مصرف کم انرژی چه از نظر سخت افزاری و چه در نمایشگر، معمولا ظرفیت شارژ بسیار خوبی دارند. بنابراین ظرفیت بالای ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی گوشی Moto E13 دوام یک روز و نیم را در حالت استفاده معمولی و روزمره خواهد داشت. داخل جعبه گوشی موتورولا Moto E13 یک آداپتور ۱۰ واتی وجود دارد، اما این گوشی از شارژ سریع ۲۰ وات هم پشتیبانی می‌کند و می‌توان آداپتور جداگانه تهیه کرد.

با استفاده از شارژر ارجینال درون جعبه، می توان در حدود ۲ ساعت و نیم گوشی را به طور کامل شارژ کرد. در کل باتری گوشی موتورولا مدل Motorola Moto E13 عملکرد بسیار خوبی دارد و نسبت به قیمتی که این گوشی ارائه می‌دهد، می‌توان انتظار عملکرد خوبی از گوشی داشت.

نازنین قیاسی

من نازنین قیاسی هستم، فارغ التحصیل ارشد بیوتکنولوژی از دانشگاه تهران که از نوجوانی به کتاب‌خوانی و نوشتن داستان‌های کوتاه علاقه داشتم. احتمالا راحت‌ترین کار در این دنیا برایم نوشتن است به همین دلیل سال‌های زیادی است که در زمینه ترجمه متون انگلیسی و تولید محتوای سئو فعالیت دارم. از دیگر علاقه‌مندی‌هایم تماشای فیلم و انیمه است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا